-
پاسخ : انتقال کاربران
اولا شما فرمودید:
[quote author=دلفان آتش link=topic=16788.msg89571#msg89571 date=1223450707]
هو
از این 6 عضو
فقط خودم delfanatash
و guitaremarg اونم با یه ایمیل دیگه
تکراریه بقیه هیچ موردی ندارند
[/quote]
در حالی که کاربری به نام merkousha نیز تکراری است ... اگر این مشکل رو پیدا نمی کردم ممکن با خطا مواجه بیشد ... بگذریم
فایل اصلاح شده رو براتون فرستادم .... به همون روشی که در ارسال های بالا توضیح دادم بکاپ را برگردونید ... یعنی محتوای فایلی که براتون ارسال کردم رو در قسمت sql کپی پیست کنید و تایید کنید ... اگر با خطا مواجه نشدید مشکل حل شده
تنها نکته ای که باقی می مونه اینه که تعداد ارسال همه کاربرها به جز شما و guitaremarg برابر با تعداد پست هایی میشه که در بکاپ قبلی حضور داشتند ... یعنی الان شما 39 ارسال دارید ... این 39 ارسال مربوط به دوره جدیده ...  کاربری با نام orphee در دوره گذشته 2 ارسال داشته و در دوره جدید اصلا عضو هم نشده ... در کنار نام شما  39 ارسال نوشته میشود که تعداد واقعی است ولی در کنار نام orphee تعداد 2 ارسال نوشته می شود که واقعیت نداره ... امیدوارم متوجه منظور من شده باشید
این موضوع برای تاریخ عضویت هم صدق می کنه .. بقیه موارد مشکل خاصی به حساب نمیاد 
در ضصن کاربری با نام کاربری mohsen  از لیست کاربران شما حذف خواهد شد
اگر به مشکلی برخورد کردید یوزرنیم و پسوورد سی پنل و انجمن خودتون رو برام ارسال کنید
البته اگر اعتماد دارید
امیدوارم مشکلتون حل بشه .. موفق باشید
-
ممنون جناب دلفان آتش
شما برای من یوزر و پسوورد رو ارسال کردید ... ولی با این یوزر و پسوورد نمی تونم وارد سی پنل بشم
نکته مهمی که باید عرض کنم اینه که شما امر فرمودید تا انجمنتون رو به طور کامل برگردونم ... من طبق معمول تمام سعیم رو خواهم کرد ولی ضمانتی در کار نیست .... بهتون گفتم برگردون کامل بکاپ آن هم در صورتی که از phpmyadmin بکاپ نگرفته باشید معمولا با مشکل همراهه ...
من در خدمت شما هستم و هر وقت خواستید فقط کاربران رو برگردونید خیلی راحت مشکلتون حل میشه .. ولی اگه می خواهید کل بکاپ رو برگردونید به احتمال 95 درد مشکلتون حل میشه ...
راستی .. پس از اتمام کار لطفا پسووردتون رو عوض کنید ....
ببخشید براتون پیغام خصوصی نزدم .. می خواستم بحث ضمانت در حضور دیگران مطرح بشه
امشب که فرصتی پیدا شد تا مشکلتون رو حل کنم ولی نتونستم وارد بشم
در هر صورت من منتظر دستور شما هستم
-
از لطف شما سپاسگزارم حتما با شما هماهنگی خواهد شد