-
پاسخ : کامپوننت supacart
[quote author=mr_aliagha link=topic=17041.msg90678#msg90678 date=1224256397]
[quote author=مجید link=topic=17041.msg90649#msg90649 date=1224245492]
فایل زیپت رو باز کن extract و بعد از مسیر پوشه نصب کن ببین حل میشه
[/quote]
ممنون بابت راهنمایی ، اما دقیقا منظور و نگرفتم یعنی دستی خودم نصبش کنم؟! اکسترکت و اضافه کردن جداول دیتابیس و ...؟!
[/quote]
سلام. همون فايل زيپ را روي هاستتون آنزيپ كنيد و بعد توي قسمت نصب جامع از طريق قسمت سوم يعني "نصب از داخل پوشه " نصب كنيد.
در ضمن من هم يه بار همين مشكل را كامپوننت سوبي داشتم كه هر كاري كردم نشد و همين خطايي كه براي علي آقا مي داد براي من هم داد و هم روي لوكال و هم روي سرور نصب نشد! حالا من هم راه پوشه را مي تستم ببينم چي ميشه.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلي
-
علی جون دست درد نکنه ، درست شد ، فقط می مونه این که مگه مشکل چی بوده که به صورت معمول نصب نمی شه اما از طریق پوشه نصب درست می شه!!!
-
مشکل از بسته فایل زیپ شما بوده مطمئنان
-
سلام.خواهش مي كنم علي آقا.
آقا مجيد پس مشكل من هم همين بوده؟ آخه من همون فايل زيپ را فرستادم براي يكي ديگه به راحتي نصبش كرده بود :o
يـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــلي
-
شاید موقعه دانلود مشکل داره شده نه اینکه بسته ما مشکل داشته باشه عزیزم
-
سلام. من هم روي لوكال و هم روي سرور تست كردم.چرا براي من بايد اين طوري اينطوري بشه اونم تقريبا همه جا اما براي بقيه ... :(
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
-
من حقیقتا بار اول بود که به این مشکل برخورد کردم ، حالا که مشکل حل شد ، اما خوب خیلی دوست دارم ببینم دلیلش چی بوده ، یه بار دیگه دانلود می کنم ببینم چی می شه!
-
سلام
علی جان این پیگیری شما حتما باعث موفقیتت میشه . منم تا حالا به این مشکل برنخوردم . منتظر نتیجه کارت هستم ;)
موفق باشید
امیر
-
یه بار دیگه گرفتم روی یه مامبو دیگه نصب کنم بازم نشد، مشکل از فایلش نیست ، خیلی عجیبه!!
-
سلام. درسته علي جان.دقيقا همين طوره. حالا شما همين فايل را بفرست براي يكي ديگه ببين چطوري برات نصب مي كنه!!! مشكلش با شخص هست انگار :دي
من هم روي هر مامبويي خودم تست كردم (لوكال/سرور) نشد اما ديگران مي تونستن نصب كنن.
عجيبا غريبا :o
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي