-
پاسخ : داتسو 1.6.2
من داتسو 1.6.2رو نصب می کنم روی مامبو 4.5.6 و بعد از نصب این خطا رو می زنه :-\ مشکل چیه ؟ ورژن 1.3.8 فارسی رو هم نصب می کنم این خطا رو می زنه ...
Warning: unlink(/home/anaresta/public_html/administrator/components/com_datsogallery/images/datsogallery-box.gif) [function.unlink]: Permission denied in /home/anaresta/public_html/includes/core.classes.php on line 945
Warning: unlink(/home/anaresta/public_html/administrator/components/com_datsogallery/images/rebuild.png) [function.unlink]: Permission denied in /home/anaresta/public_html/includes/core.classes.php on line 945
Warning: rmdir(/home/anaresta/public_html/administrator/components/com_datsogallery/images/) [function.rmdir]: Permission denied in /home/anaresta/public_html/includes/core.classes.php on line 960
............
البته خطاش خیلی طولانی تر از این حرفاست ...
-
سلام. پرمیشن فایل های مورد نیاز کامپوننت احتمالا مشکل داره.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــــلی
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17140.msg97331#msg97331 date=1230298403]
سلام. پرمیشن فایل های مورد نیاز کامپوننت احتمالا مشکل داره.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــــلی
[/quote]
نصب میشه کامپوننت ولی بالای قسمتی که نشون میده کامپوننت نصب شده این خطا رو می زنه ... مشکلی هم که بوجود میاره توی قسمت مجموعه ها هست که نمیشه مجموعه ساخت ...
-
سلام
بله اين نسخه مشكل داره.
انشاالله نسخه فارسي شده و بدون مشكل اون توسط تيم مامبولرن ارائه خواهد شد.
اين كامپوننت ظاهراً مشكلاتي داره كه متأسفانه همچنان در مامبو-كد موجود است!
پس تا ارائه نسخه اي ديگر و يا نسخه فارسي شده و بدون مشكل اين كامپوننت، از اين نسخه استفاده نكنيد.
كامروا باشيد.
-
بار ها گفتیم که لطفا از این نسخه استفاده نکنید !
در مامبو دیگ هم سایت دالنود مامبولرن این نسخه برداشته شده است !
لطفا تا اطلاع ثانوی استفاده نکنید
-
سلام آقا مجيد دوست داشتني
آقا مجيد اطلاع رساني سايت ضعيفه! من خودم يك هفته هستش كه متوجه اين موضوع شدم! (من از داتسو تا به اكنون استفاده نكرده ام)
در ضمن همچنان در مامبو-كد(مرجع اكستنشنهاي نسخه آخر) موجود است ولي مامبولرن از مامبو-ديگ (مرجع فايلهاي مامبولرن) حذف كرده.
كامروا باشيد.