من بسته انگليسي رو نصب كردم اونهم مشكل داره و منو اضافه نميكنه... فكر كنم همون بصورت دستي منو اضافه كنيم بهتره تا از اين مود استفاده كنيم.
نمایش نسخه قابل چاپ
من بسته انگليسي رو نصب كردم اونهم مشكل داره و منو اضافه نميكنه... فكر كنم همون بصورت دستي منو اضافه كنيم بهتره تا از اين مود استفاده كنيم.
ممنون از پدرام و سعید عزیز
[quote author=PediLP link=topic=17690.msg94144#msg94144 date=1227257201]
اين بسته از لحاظ نصب هيچ ايرادي نداره،
تنها مشكل اين بسته اينه كه منويي رو كه ميسازيد، اصلا نه روي قالب ديفالت و نه روي قالب هاي ديگه نمايش داده نميشه، همچنين وقتي نام منو رو فارسي تايپ ميكنيد، بصورت علامت سوال نمايش داده ميشه.
[/quote]
همانطوری که آقا پدرام فرمودند این بسته از نظر نصب هیچ مشکلی نداره...
من تا الان به دو مشکل برخورد کردم ....
1- اینکه منو ساخته شده دارای استایل مورد نظر نیست به همین دلیل شما منو نمی بینید ....
منظورم اینه که منو ساخته میشه ولی فقط به صورت یک نوشته که در انتهای منوها قرار داره
2- بر خلاف اظهارات پدرام عزیز مشکل علامت سوال وجود نداره .. بلکه مشکل انکودینگ تبدیل utf-8 به ansi داره ... یعنی به علامت سوال نبدیل نمیشه بلکه یونیکدش فارسی نیست .. دقیقا مثل مشکل پیغام خصوصی سعید .... قابل توجه پدرام مشکل شما از طریق دیتابیس قابل حله .. یعنی یونیکد جداول و ردیف های مربوط به این بسته در دیتابیس utf-8 نیست و باید تبدیل بشه .... بعد از اینکه مشکل دیتابیس شما حل شد به مشکلی که من عرض کردم خواهی رسید ....
مشکل شماره 2 رو در چند بسته حرفه ای دیگر که فایل زبانشون به صورت مجزا بود دیدم و مشکل هست که هنوز کسی کشفش نکرده و امیدوارم با حل این مشکل تمام مشکلات بسته های دیگه حل بشه