پاسخ : درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode
آقای کاظم زاده راهی که شما میگید دقیقا راه نصب دستی هست یعنی با فایل .xml و install.php اون اکستنشن این کار واقعا دشوار هست و ریسک آسیب دیدن سایت هم زیاد هست ( مخصوص سایت مهمی که درون اطلاعات زیادی هست ) و فکر نکنم که این آخرین راه هم باشه .
آقای dj_ahmad خوشحال میشیم اگر شما راهتون رو پیشنهاد بدید تا استفاده کنیم ، سرور هاست ما windows و cpanel اون helm هست . و قید به راحتی که به کار بردید امیدوار کنندست !
آقا سيامك روش احمد از htaccess هست كه قبلاً گفتيد امتحان كرديد و جواب نداده!
علي هم دقيقاً روشي شبيه من نوشته
شما كاري كه من گفتم رو اصلاً انجام داديد؟!
اگر انجام داديد يكبار توضيح بديد كه دقيقاً چكار كرديد؟
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17892.msg95138#msg95138 date=1228144456]
علي هم دقيقاً روشي شبيه من نوشته
[/quote]
سلام. فقط با یه تفاوت جزئی که نیازی به نصب کامپوننت روی هاست برای بازگردانی بک آپ نیست. ;)(چون اصلا دوستمون امکان نصب کامپوننت به روش معمول را روی هاستشون ندارن)
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
از اونجایی که روی سایتی که الان داره کار می کنه اطلاعات زیادی هست من باید اول از سایتم که روی هاست هست یک بک آپ بگیرم و بک آپی که گرفتم رو وارد یک هاست لوکال کنم و اکستنشن رو نصب کنم و دوباره بک آپ بگیرم و بک آپی که دارای اکستنشن هست رو دوباره به هاست منتقل کنم . اگر نیازی نبود که در مرحله اول از هاست فعلیم به خاطر وجود اطلاعات درش بک آپ بگیرم مشکلی پیش نمیومد .
من دقیقا نمی دونم .htaccess چی هست و در ضمن من ساختن فایل php.ini رو امتحان کردم که جواب نداده ، فایل ,htaccess رو در یکی از تاپیک ها رد کرده بودند و گفته بودند که باید سرور CGI ران شده باشه و منم دیگه پیگیر فایل .htaccess نشدم . الانم نمی دونم چی هست ، اگر فکر می کنید جواب میده توضیح کاملتری بدید ممنون میشم .
[quote author=siamak-s link=topic=17892.msg95141#msg95141 date=1228145151]
از اونجایی که روی سایتی که الان داره کار می کنه اطلاعات زیادی هست من باید اول از سایتم که روی هاست هست یک بک آپ بگیرم و بک آپی که گرفتم رو وارد یک هاست لوکال کنم و اکستنشن رو نصب کنم و دوباره بک آپ بگیرم و بک آپی که دارای اکستنشن هست رو دوباره به هاست منتقل کنم . اگر نیازی نبود که در مرحله اول از هاست فعلیم به خاطر وجود اطلاعات درش بک آپ بگیرم مشکلی پیش نمیومد .
[/quote]
سلام. لازم نیست این کار را هم بکنید. شما می تونید تنها از جداول کامپوننت های جدیدی که روی لوکال نصب می کنید، بک آپ بگیرید و روی سرور ریستور کنید. (تنها همون جدول ها را) در این صورت به دیگر اطلاعات سایت شما اصلا کاری نداریم.
منتها اون بک آپ اولیه را از روی هاستتون قبل از انجام هر کاری بگیرید و داشته باشید. ضرر نمی کنید ;)
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
علي هميشه اين روشي كه ميگي جواب نميده ها! بعضي از كامپوننتها رو كه نصب ميكني يه تغييرات كوچيكي توي جاهاي ديگه ميده و ... .
ولي براي داتسو فكر نميكنم مشكلي باشه.
---------------------------------------------------------
آقا سيامك روش htaccess هرگز رد نشده و بهترين كار تنظيم در htaccess هست ولي بستگي به سرور ميزبان داره كه اين امكان رو داشته باشه يا نه!
البته شايد هم منظور دوست خوبمون احمد هم چيز ديگه اي باشه!
جداول اکستنشن جدید رو میشه به همین راحتی resote کرد ، ولی فایل های اون چی ، به طور مثال من نمی دونم که در کجای مامبو این تغییر صورت میگیره تا اون کامپوننت به منو های بخش مدیریت اضافه بشه ، و یا سایر تغییرات دیگه ای که ممکنه من متوجه نشم و انجام ندادن اونها باعث بشه که برای سایت اتفاقی بیفته . اگر واقعا تنها راه حل برای این موضوه همین هست ، یک راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون میشم .
و در مورد .htaccees چطور ؟ شدنی هست ؟ میشه روی اون حساب کرد یا خیر ؟
بهترينكار اينه كه شما متوجه بشيد اساس كار مامبو چي هست.
فايلها در هاست و جداول بانك اطلاعاتي (ديتابيس) در sql server شما هست.
هنگامي كه شما يك كامپوننت رو نصب ميكنيد. فايل ها در هاست كپي ميشوند و جداول لازم نيز در ديتابيس ايجاد ميشوند.
ماژولها و قالبها اينچنين نيستند. فقط فايل كپي ميشود و با كمك xml فعال ميشوند.
بازم نكته مبهمي وجود داره؟!
----------------------------------
اجازه بديد در رابطه با htaccess صحبتي نكنيم تا خود آقا احمد بياد و پاسخ بده.
ممنون ! ولی من این ها رو می دونستم ! برای همین گفتم به راحتی میشه یه dump از phpmyadmin بگیریم و table های مورد نیاز رو بسازیم ، ولی اینکه چه فایل های کجای مامبو کپی میشند رو نمی دونم ، و یا اینکه در کدام فایل های مامبو چه تغییراتی ایجاد میشه درست مشخص نیست ، و این ممکنه به سایت صدمه بزنه فرض کنید شما فایل هایی رو توی فولدر mambots کپی کردید و جای دیگه ای باید اون فایل ها رو تعریف می کردید و نکردید . (به عنوان مثال) ، حتی من خودم فایل install.php داتسو رو باز کردم و سعی کردم تمام مراحلی که اونجا نوشته شده هست رو خودم به صورت دستی انجام بدم ، ولی می دونید چقدر زیاد هست و چقدر مشکل ، و صد البته بعضی جاهاش رو سردر نیاوردم چی کار کرده .
شما ظاهراً متوجه نشديد كه ميتونيد روي لوكال با كمك خود نصب جامع نصب كنيد!
ديگه نيازي به نصب دستي نيست كه شما به دنبالش هستيد!