پاسخ : مشکل در منوی مدیریت
خوش آمديد به مامبو بازها!
هر وقت حرفه اي شديد ما خوشحال ميشيم شما نيز فعاليت خودتون رو براي ديگران تازه كاران فراموش نكنيد تا فرهنگ همياري و همكاري به منظور پيشرفت رو اصلاح كنيم.
مقالات زيادي در انجمن و سايت مامبولرن موجود هست كه پيشنهاد ميكنم قبل از هركاري مقاله مامبو چيست كه در امضاي آقا مجيد ميبينيد (نكات سودمند مامبو) رو حتماً مطالعه كنيد تا نيمي از سوالات پايه رو پاسخ بگيريد.
در انجمن در رابطه با هر كدام از سوالات اوليه بحث هاي متعددي شده كه ميتونيد با يك جستجوي كوچيك به جوابها برسيد.
بزودي آموزشهاي سايت قدرتمند ميشه و البته خبرهاي ديگري هم در راه هست.
كامروا باشيد.
يك پيشنهاد دوستانه :
قبل از شروع حتماً يك هاست معتبر تهيه كنيد و قبل از معرفي به موتورهاي جستجو در رابطه با اقدامات قبل از اينكار تحقيق كنيد و موارد مورد نياز را انجام دهيد.
كامروا باشيد.
درود بر تمام دوستان...
به پسر مهربون عزیز:
من هم امیدوارم بتونم حرفه ای بشم...
الان که خیلی سخت داره میگذره.هیچ کاری رو نمیتونم انجام بدم.
قسمت آموزش خیلی ضعیفه...
در اون مقاله ی مامبو چیست هم فقط یه سری چیزهای کلی ارائه شده.من میخوام که بدونم اصلا معنی کامپونت چی هست و این جور چیزهای پایه ای آخه من هیچی یاد ندارم
من چند وقت با فرانت پیج کار کردم و صفحات معمولی داشتم...البته برنامه نویسی بلد نیستم.
چند سوال دارم که خوشحال میشم اگه جواب بدین:
1_آیا فقط از قسمت کد نویسی میشه تیتر یک صفحه و یا بنر رو و کلیاتی اینچنینی رو عوض کرد؟؟؟
2_اگر در قسمت ایجاد گروه و بخش کلید های ذخیره سازی و اپلای کار نکنن ایراد از چی هست؟؟؟
سلام
خوب براي اين مشكلاتي كه فرموديد راه چاره اي در نظر گرفته شده كه بزودي در اختيار همگان قرار ميگيره.
ولي براتون يه توضيحي از مامبوت - ماژول و كامپوننت رو مينويسم :(اگر انگليسيتون خوبه از راهنماي مامبو كه فعلاً انگليسي هست استفاده كنيد)
مامبوت : (اين قسمت از راهنماي مامبو ميباشد كه ترجمه شده)
مامبوتها اساساً برنامههاي كوچكي هستند كه هر كدام ويژگي خاصي دارند. اين نوع برنامهها نقش خاصي در مامبو را ايفا ميكنند و وظيفه فعاليت يك برنامه را دارند. هر مامبوت مخصوص يك برنامه ميباشد. مامبوتها ميتوانند يك برنامه ساده داشته باشند (همچون نوشتن يك برنامه براي نمايش يك فايل تصويري در محتوا). مامبوتها به 5 نوع ماژول مختلف تقسيم ميشوند كه عبارتند از :
authentication (اعتبارسنج)
content (محتوا)
editors (ويرايشگر متن)
editors-xtd (ويرايشگر تخصصي)
search (جستجوگر)
كامپوننت : (در انجمن جستجو كنيد به جوابهاي بيشتري ميرسيد)
نرمافزارهايي هستند كه تحت مامبو فعاليت ميكنند و از انواع مختلفي تشكيل ميشوند. هر كامپوننت ميتواند از توانايي هاي مختلفي برخوردار باشد و براي ايجاد آن برنامه نويس بايد به API هاي مامبو آشنا باشد. هر كامپوننت ميتواند ماژول و مامبوت مخصوص به خود را داشته باشد. يك كامپوننت ميتواند يك فرم ساز/ نظر سنج/آمارگير/گالري تصوير/فروشگاه/ .... باشد كه به همين دليل نميتوان كامپوننت را محدود به نرم افزار خاصي كرد. ولي يك كامپوننت مخصوص مامبو نميتواند به تنهايي فعال شود و به شما كمكي بكند و بدون مامبو نميتوانيد از آن استفاده كنيد.
ماژول : (در انجمن جستجو كنيد به جوابهاي بيشتري ميرسيد)
عموماً يك ماژول ميتواند يك نرم افزار تك صفحه اي باشد كه به شما اين اجازه را ميدهد يك برنامه نويسي ساده را در صفحه خود مورد استفاده قرار دهيد.
يك ماژول ميتواند به شما در انتقال اطلاعات و يا توانايي هاي يك كامپوننت كمك كند. براي انتشار يك ماژول شما بايد موقعيت مورد نظرتان را در قالب داشته باشيد تا بتوانيد يك ماژول را در آن نمايش دهيد.
بزودي مقالات بهتري در اختيار همه كاربران قرار ميگيره كه با كمك همديگه(همه كاربران) بايد تمومش كنيم!
اگر ميخوايي پيشرفت كني فرانت پيج رو بزار كنار از يه ويرايشگر متن ساده استفاده كن (پيشنهاد دوستانه)
حالا سوالات آخر ارسال شما :
1-اصل متن باز اينه كه شما هرجوري دلت بخواد بتوني دربياري. كامپوننتها و ماژولها و مامبوتها در مامبو در اضافه شدن نوعي پلاگين به شما كمك ميكنند (مثال كاملاً غلط ولي براي اول همينو ميشه گفت!). شما اگر نگاه كنيد در انجمن بحثهاي زيادي در رابطه با تغيير سورس مامبو و تبديل به حالت دلخواه شده كه البته بايد به PHP , Mambo API آشنا باشيد. وگرنه همون بهتر كه دست نزنيد و تنها از مديريت و اكستنشنها (مامبوت و ماژول و ....) فقط استفاده كنيد.
2-ايرادهاي زيادي ميتونه داشته باشه!
در ضمن اين آخرين باري بود كه به چند سوال شما در يك تاپيك پاسخ داده شد. (قوانين رو حتماً مطالعه كنيد، حتماً)
از اين پس براي هر سوال خود ابتدا خواهشاً جستجو كنيد و سپس براي هركدام مجزا تاپيك بزنيد.
كامروا باشيد.
درود بر همه ی دوستان...
مهدی جان خیلی ممنون که وقت گذاشتی و مطالب رو قرار دادی.خیلی حال داد
لینک های مروبط به بعضی فایلها به صفحه ی اصلی خرابه
از این پس حتما تاپیکها مجزا ایجاد خواهم کرد؛مرسی بابت تذکر و همچنین پشنهاد خوبت.
چند تا سوال پیش اومد که دارم سرچ میکنم اما چیزی پیدا نمیشه...
در رابطه با کار نکردن اون کلیدها هم اگر میشه یه توضیحی بده_فکر کنم مربوط میشه به همین تاپیک_.اگه کار نکنن که من باید کار با مامبو رو کنار بزارم.درسته؟؟؟؟