پاسخ : بالا نیومدن سایت مشکل فوری
سلام. فکر نکنم این طور باشه.
شما اگر rackerhacker.com/2007/08/25/182 را ببینید ، متوجه می شید که سه تا دلیل برای این ارور ذکر کرده.راه حلش را هم که ذکر اینه که شما مجددا جدول سالم مربوطه را به جای جدول کنونی به دیتابیس ایمپورت کنید. یعنی شما یه مامبو روی لوکالتون نصب کنید.بعد از توی دیتابیسش جدول mos_session را export کنید و پس از حذف این جدول در دیتابیس سرورتون اون را جایگزین کنید.یا اینکه با اجرای query ی ALTER TABLE ، جدول را به وضعیت اصلیش برگردونید.
در ضمن همونطور که آقا مجید گفت مامبوتون را هم بهتره ارتقا بدید ;)
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی
سلام. لازم به توضیحه که این صحبت من :
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18338.msg97525#msg97525 date=1230415684]
سلام. فکر نکنم این طور باشه.
[/quote]
در جواب دوستمون هست که گفتند :
[quote author=titanpass link=topic=18338.msg97519#msg97519 date=1230415258]
آقا من 2 ساعت پیش چندتا پست فرستادم. ممکنه هک شده باشم؟
[/quote]
نه در جواب آقا مجید ;)
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
علی آقا اینا که میگی یکم فنی تر از قد منه . می ترسم بزنم خراب بشه میتونی بصورت مرحله ای بگی چیکار کنم
سلام. خوب برای اینکه مشکلی پیش نیاد قبل از هر کاری بک آپ بگیرید. :)
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18338.msg97525#msg97525 date=1230415684]
بعد هم شما یه مامبو روی لوکالتون نصب کنید.بعد از توی دیتابیسش جدول mos_session را export کنید و پس از حذف این جدول در دیتابیس سرورتون اون را جایگزین کنید.
[/quote]
هر کجاش را متوجه نشدید بفرمایید تا توضیح بدم ;)
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــلی
اول اینکه آیا مشکل از طرف من بوده یا سرور کاری کرده که سایت بالا نمیاد
دوم اینکه من خودم دست بزنم یا وایستم تا صبح به سرور زنگ بزنم
سوم اینکه راهی که بشه همین حالا از کنترل پنل درست کرد می شناسید. من رفتم تو کنترل پنل زدم repair بشه همین ارور اختلاف ورژن Mysql رو برای تمام Mos_ ها نوشت
سلام. اگر شما هیچ کاری نکردید و این اتفاق کاملا خود به خود افتاده احتمال اینکه تغییری از طرف سرور صورت گرفته باشه هست(مثلا اینکه mysql را ارتقا داده باشن...)
در هر صورت خودتون باید دست به کار بشید و این مشکل را رفع کنید.می تونید هم صبر کنید تا از هاستتون بپرسید تغییری دادن یا نه.
اگر مطالبتون خیلی نبوده و امکانش هست بهتره یه مامبوی جدید روی هاستتون نصب کنید. (البته آخرین نسخه یعنی 465)
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
ممنون از اینکه سریع جواب میدید . نه خیلی وقت بود که مطلب میزاشتم. خیلی هم ترس ورم داشته که یه وقت نتونم. آخرین بک آپی که ازش گرفتم مال 6 ماه پیش بود. و یه دونه هم همین امشب
اگر من بخوام 4.6.5 رو نصب کنم می تونم بک آپم رو روی اون بفرستم
ممنون
سلام.اگر شما مطالبتون را روی مامبوی 462 پست کردید و بک آپ دیتابیس هم مربوط به مامبو 462 هست، نمی تونید مستقیما دیتابیس را روی مامبوی 465 استفاده کنید و قبلش باید ارتقا بدید :
[quote author=مجید link=topic=18338.msg97518#msg97518 date=1230415168]
یکبار سایتتون رو بیارید روی کامپیوترنون و بعد ارتقا بدید به 4.6.5 و سپس دوباره به سرور منتقل کنید با دیتابیس البته
[/quote]
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــــلی