[quote author=مجید link=topic=19092.msg101733#msg101733 date=1234693649]
باید درست شده باشه الان ببرسی کردم
[/quote]
سلام آقا مجید
ممنون می شم اگر بفرمائید برای اصلاح مشکل ورود کابر ، در سی پنل چه کار کردید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote author=مجید link=topic=19092.msg101733#msg101733 date=1234693649]
باید درست شده باشه الان ببرسی کردم
[/quote]
سلام آقا مجید
ممنون می شم اگر بفرمائید برای اصلاح مشکل ورود کابر ، در سی پنل چه کار کردید؟
[quote author=myparsa link=topic=19092.msg101812#msg101812 date=1234791870]
با سلام مجدد
تصورم درست بود! ماژول ورود و خروج تنها در صفحه ی اصلی منتشر شده بود و با این حساب هنگام جدا شدن کاربر از صفحه ی اصلی ، مامبو مجوزی برای لاگین بودن در صفحات دیگر را نمی یافت و طبعن رای به خروج کاربر می داد و یکطرفه اون رو اوت می کرد!
با انتشار ماژول ورود و خروج در همه ی صفحات مشکل به کلی رفع شد و کاربران برای ورود هیچ مشکلی ندارند!
ممنون از آقای مجید به خاطر پیگیری ها و لطفشون به من...
یا علی
[/quote]
سلام. البته من تست کردم این طور نبودا O0 یعنی لازم نبود ماژول ورود و خروج در تمام صفحات منتشر شده باشه. :)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg102252#msg102252 date=1235320795]
[quote author=myparsa link=topic=19092.msg101812#msg101812 date=1234791870]
با سلام مجدد
تصورم درست بود! ماژول ورود و خروج تنها در صفحه ی اصلی منتشر شده بود و با این حساب هنگام جدا شدن کاربر از صفحه ی اصلی ، مامبو مجوزی برای لاگین بودن در صفحات دیگر را نمی یافت و طبعن رای به خروج کاربر می داد و یکطرفه اون رو اوت می کرد!
با انتشار ماژول ورود و خروج در همه ی صفحات مشکل به کلی رفع شد و کاربران برای ورود هیچ مشکلی ندارند!
ممنون از آقای مجید به خاطر پیگیری ها و لطفشون به من...
یا علی
[/quote]
سلام. البته من تست کردم این طور نبودا O0 یعنی لازم نبود ماژول ورود و خروج در تمام صفحات منتشر شده باشه. :)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
[/quote]
والا آقای کاظم زاده ، ما که کلافه شدیم از بابت مشکل ورود کاربر! بعد از فرایندی که شرح اون در این تاپیک داده شده مشکل تقریبن حل شده بود یعنی فقط در IE و در فایرفاکس مشکل همچنان وجود داشت اما بعد از گذشت دو سه روز بازهم ورود کاربر در تمام بروزر ها با مشکل رو به رو هست!
بعد از لاگین وقتی لینکی از سایت رو انتخاب می کنی خود به خود لاگ اوت می شه! و پیغام شما مجاز به دیدن این صفحه نیستید به وجود میاد!
این اشکال از هاست نیست چرا که دو مامبوی دیگه با همین ورژن در همین هاست به خوبی و بدون اشکال مشابه کار می کنند!
ما که موندیم چه کنیم!؟؟
اگر کسی کمی کنه ، الهی یک در دنیا ، صد در آخرت نصیبش بشه!
اون مامبویی که دارید میگید کار میکنه رو کپی کنید ازش روی سرورتون و ازش استفاده کنید
این که دیگه اشکالی نیست
دست به دیتابیس هم نزنید فقط فایل ها رو کپی کنید
[quote author=مجید link=topic=19092.msg102308#msg102308 date=1235389400]
اون مامبویی که دارید میگید کار میکنه رو کپی کنید ازش روی سرورتون و ازش استفاده کنید
این که دیگه اشکالی نیست
دست به دیتابیس هم نزنید فقط فایل ها رو کپی کنید
[/quote]
آقا مجید
سلام
یک بار پیش از این همین کار رو کردم! متاسفانه نشد که نشد ، یعنی اور رایت صورت گرفت اما اشکال ورود کاربر رفع نشد! خودم هم متعجبم! ولی دوباره بار این کار رو با اون یکی مامبو هم انجام می دم...
ممنونم
سلام. قبل از اوورایت کردن از پزمیشن فایل ها و فولدرها اطمینان حاصل کنید که قابل ویرایش باشند و در این صورت مطمئن بشید که اوورای کاملا انجام پذیرفته. در غیر این صورت ممکنه بعضی از فایل ها جایگزین نشن :)
این در مورد اوورایت. اما در مورد مطلبی که مجید جان فرمودند فکر نمی کنم منظورشون اوورایت بوده باشه. منظورشون این بوده که کل مامبوی سالم ( که شما الان می خواین برای اوورایت ازش استفاده کنید) را ازش یه کپی بگیرید و بعد برید و در تنظیماتش متصلش کنید به دیتابیس مامبوی فعلی. اگر کامپوننتی چیزی هم بوده که نصب کرده باشید باید فایل هاشون را در این مامبوی جدید هم بزارید.
البته قبل از هرکاری بک آپ فراموش نشه.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg102366#msg102366 date=1235416271]
سلام. قبل از اوورایت کردن از پزمیشن فایل ها و فولدرها اطمینان حاصل کنید که قابل ویرایش باشند و در این صورت مطمئن بشید که اوورای کاملا انجام پذیرفته. در غیر این صورت ممکنه بعضی از فایل ها جایگزین نشن :)
این در مورد اوورایت. اما در مورد مطلبی که مجید جان فرمودند فکر نمی کنم منظورشون اوورایت بوده باشه. منظورشون این بوده که کل مامبوی سالم ( که شما الان می خواین برای اوورایت ازش استفاده کنید) را ازش یه کپی بگیرید و بعد برید و در تنظیماتش متصلش کنید به دیتابیس مامبوی فعلی. اگر کامپوننتی چیزی هم بوده که نصب کرده باشید باید فایل هاشون را در این مامبوی جدید هم بزارید.
[/quote][quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg102366#msg102366 date=1235416271]
[/quote]
جناب کاظم زاده
اتفاقن بنده هم همین کارو کردم! منظورم از اور ورایت فایل های مربوط به کامپوننت ها ، قالب ها و عکس ها بود!
حدسی می زنم! ممکنه این اشکال از یکی از کاموننت هایی باشه که نصب شده! چرا که تنها فایل هایی که از مامبوی قبلی منتقل می شوند همین کامپوننت ها هستند! راستی آیا کامپوننت ها بجز پوشه ی اصلی کامپوننت مامبو در جای دیگری هم فایل اضافه می کنند!؟
سلام. یعنی شما دقیقا این کار را می کنید : مامبوی جدیدی در هاستتون ایججاد می کنید و به دیتابیس مامبوی مشکل دارتون متصل می کنید. بعد هم فایل های کامپوننت ها و ماژول ها را از مامبوی مشکل دار قبلی به این مامبوی جدید اضافه می کنید. درسته؟
مامبوی جدیدتون را بدون کامپوننت های مذکور هم تست کنید. ببینید بازهم این مشکلات وجود داره یا خیر.نقل قول:
حدسی می زنم! ممکنه این اشکال از یکی از کاموننت هایی باشه که نصب شده! چرا که تنها فایل هایی که از مامبوی قبلی منتقل می شوند همین کامپوننت ها هستند!
ضمنا کامپوننت ها معمولا فایل هاشون در دو قسمت components و administrator/components قرار می گیرند.نقل قول:
راستی آیا کامپوننت ها بجز پوشه ی اصلی کامپوننت مامبو در جای دیگری هم فایل اضافه می کنند!؟
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg102380#msg102380 date=1235432281]
سلام. یعنی شما دقیقا این کار را می کنید : مامبوی جدیدی در هاستتون ایججاد می کنید و به دیتابیس مامبوی مشکل دارتون متصل می کنید. بعد هم فایل های کامپوننت ها و ماژول ها را از مامبوی مشکل دار قبلی به این مامبوی جدید اضافه می کنید. درسته؟
مامبوی جدیدتون را بدون کامپوننت های مذکور هم تست کنید. ببینید بازهم این مشکلات وجود داره یا خیر.نقل قول:
حدسی می زنم! ممکنه این اشکال از یکی از کاموننت هایی باشه که نصب شده! چرا که تنها فایل هایی که از مامبوی قبلی منتقل می شوند همین کامپوننت ها هستند!
ضمنا کامپوننت ها معمولا فایل هاشون در دو قسمت components و administrator/components قرار می گیرند.نقل قول:
راستی آیا کامپوننت ها بجز پوشه ی اصلی کامپوننت مامبو در جای دیگری هم فایل اضافه می کنند!؟
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
[/quote]
بله مشکل از کامپوننت هاست! وقتی کامپوننت های بخش ادمین رو هم جایگزین کردم مشکل مربوط به ورود کاربر برگشت!
چطور میتونم بدن حذف اطلاعات دیتابیس کامپوننت رو عوض کنم؟ از طریق جایگزین فایل ها؟
سلام. اصولا اگر بخواهید کاری به دیتابیس کامپوننت نداشته باشید باید فایل های اون را جایگزین کنید.(با فایل های fresh و تازه)
اما برخی کامپوننت ها مثل فسیل فرم و یا shs404 امکان بک آپ گرفتن از طریق قسمت ادمین خود کامپوننت را دارن که شما می تونید بک آپ را بگیرید و کامپوننت را کاملا حذف کنید و پس از نصب کامپوننت اطلاعات را از قسمت مدیریت همون کامپوننت برگردونید.
راه دیگه ای هم داره که باید یه کم ساختار جداول کامپوننت مربوطه آشنا باشید و از اطلاعات اون جداول از طریق phpmyadmin بک آپ بگیرید و سپس برید از قسمت مدیریت مامبو کامپوننت را حذف کنید و دوباره کامپوننت تازه را نصب کنید و سپس اطلاعات موجود به جدول یا جدول های کامپوننت را در phpmyadmin با استفاده از بک آپی که داشتید برگردونید. این در واقع همون راه دومی هست منتهی برای کامپوننت هایی که خودشون امکان بک آپ گیری از قسمت مدیریت را فراهم نکردن.
اما در مجموع بهتره اول همون راه جایگزین کردن فایل ها را امتحان کنید.منتهی قبل از هر کاری بک آپ گیری فراموش نشه :)
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی