یعنی چی ؟
مگه شما نمیخواهی با کلیک روی اون دکمه مطلب را به اشتراک بگذاری؟
خوب اونطوری هم میگذاری
من در سایت سمارت الکترونیک استفاده کردم smartelectronics.ir/fa
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چی ؟
مگه شما نمیخواهی با کلیک روی اون دکمه مطلب را به اشتراک بگذاری؟
خوب اونطوری هم میگذاری
من در سایت سمارت الکترونیک استفاده کردم smartelectronics.ir/fa
سلام. :)
فرقش این که در این حالتی که شما استفاده می کنید این گزینه به ناچار پایین تمام صفحات سایت میاد و شما مدیریتی روش ندارید. مثلا در پایین صفحاتی مثل "جستجوی پیشرفته" و یا "تماس با ما" واقعا شاید نیاز نباشه این صفحات را share کنیم و مدیر سایتی نیاز نبینه که صفحات خاص را منتشر کنند کاربران (چون واقعا ارزش محتوایی آن چنانی نداره) بنابراین به نظر من بیشتر هدف انتشار محتوا هست نه صفحات. ضمن اینکه مثلا در سایتی با چنین شکلی که این دکمه ی بوکمارک فقط در پایین صفحات وجود داره، کاربر مجبوره برای انتشار اون محتوای خاص حتما وارد "ادامه ی مطلب" بشه و مثلا در لیستی از مطالب یک مجموعه و یا صفحه ی اول امکان این رو نداره که هر مطلبی را که خواست بوکمارک کنه.اما با استفاده از مامبوت دکمه ی بوکمارک زیر هر مطلب به صورت مجزا قرار می گیره؛ حتی در نمای صفحه ی اول یا بلاگ بخش و مجموعه ....
حالا اگر کسی خواست که هم برای برای محتواها دکمه ی بوکمارک استفاده کنه و هم به طور ویژه در صفحات خاص می تونه ضمن استفاده از مامبوت دو قالب مجزا نیز تعریف کنه که یکی شامل این دکمه زیر تمام صفحاتش باشه و یکی دیگه بدون دکمه. بعدا برای امکان بوکمارک صفحات خاص اون قالب را به صورت اختصاصی برای صفحات مورد نظر استفاده کنه و قالب ساده را پیشفرض قرار بده. هرچند که فکر می کنم انتشار محتوا بیشتر رایج هست تا انتشار صفخات ;)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی