پاسخ : مناقصه ی اجرای یه پروژه
بالاخره شک نکنید که مامبویی که من یا دوستان خوبم سعید و یا مجید و یا ... نصب میکنیم هم با همدیگه تفاوتهایی داره! نصب مامبو تنها نصب اون روی هاست نیست، بلکه تنظیمات و تغییرات خاصی داده میشه توسط برخی و برخی هم تنها به نصب ساده اون اکتفا میکنند.
هرکسی به نسبت تخصص و توانایی و قدرتی که داره هزینه ای رو دریافت میکنه و نمیشه به کسی ایراد گرفت. در هر صورت بحث در اینرابطه بی فایده هست. مشتری این حق رو داره که فرد مقابل خودش رو انتخاب کنه. حالا این دوست حرفهای و متخصص کی بوده من اطلاعی ندارم، اما سعی نکنید صحبتهایی در اینجا مطرح کنید که ممکنه موجب ناراحتی این دوستمون بشه.
جالبه که بدونید من بارها برای کاربران مامبولرن مامبو رو کاملاً رایگان راه اندازی (نصب ساده) کردم و حتی هیچ بنر و یا لینکی در سایتشون قرار ندادم با توجه به این که این حق رو داده بودند، یا اینکه در سایت برخی از کاربران مشکلات بسیار پیچیده ای بود که بدون هیچ مننتی شخصاً برطرف کردم. اینکه من بدون هیچ چشمداشتی اینکارها را انجام دادم به نظر شما ایرادی داره؟!
در هر صورت فکر نمیکنم این موضوع مهمی باشه. خوب شاید یک نفر بخواد یه پولی هم بده و یک کاری رو انجام بده، نباید ازش گله کرد. هرکسی حق و حقوق خودش رو مشخص میکنه و بر روی یک خط مشخصی حرکت میکنه.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19927.msg106420#msg106420 date=1241475337]
هرکسی به نسبت تخصص و توانایی و قدرتی که داره هزینه ای رو دریافت میکنه و نمیشه به کسی ایراد گرفت.
جالبه که بدونید من بارها برای کاربران مامبولرن مامبو رو کاملاً رایگان راه اندازی (نصب ساده) کردم و حتی هیچ بنر و یا لینکی در سایتشون قرار ندادم یا اینکه در سایت برخی از کاربران مشکلات بسیار پیچیده ای بود که بدون هیچ مننتی شخصاً برطرف کردم. اینکه من بدون هیچ چشمداشتی اینکارها را انجام دادم به نظر شما ایرادی داره؟!
خوب شاید یک نفر بخواد یه پولی هم بده و یک کاری رو انجام بده، نباید ازش گله کرد. هرکسی حق و حقوق خودش رو مشخص میکنه و بر روی یک خط مشخصی حرکت میکنه.
[/quote]
خوب دقیقا حرف منو زدی دیگه منم همینو دارم میگم دیگه ....
نقل قول:
اين بزرگوار خواستن لطف كنن انقدر گرفتن بعضيا بيشتر بعضيا هم كمتر
این عزیز هم مثل شما بودند که نخواستند زیاد بگیرند.....
نقل قول:
هر كس پول سابقه و تخصصشو ميگيره
نقل قول:
هرکسی حق و حقوق خودش رو مشخص میکنه و بر روی یک خط مشخصی حرکت میکنه
هرکسی به نسبت تخصص و توانایی و قدرتی که داره هزینه ای رو دریافت میکنه و نمیشه به کسی ایراد گرفت.
ما مخلصیم :-* :-*
یاعلی :)
قوانین :...
13) حتی الامکان از ارسال در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
تاپیک قفل شد.
شاد و سلامت در پناه ایزد