-
پاسخ : قیمت کار
سلام
طبق قوانین مختلف اگر فرد و یا افرادی مامبو رو برای مدیریت سایت شرکت X نصب کنند و تماماً آنرا رینیم کنند و اثری از اسم مامبو رو نگذارند و به شرکت X بفرمایند که این اسکریپت اثر خود و یا خودمان هست و برای این اسکریپت قول پیکر هزینهای دریافت کنند، کلاه برداری کردند و طبق قوانین فرد و یا افراد مجرم شناخته خواهند شد و میتوان از طریق دستگاههای قضایی پیگیری کرد.
اما شما میتوانید بمنظور خدماتی که برای مامبو ارائه میکنید هزینه ای دریافت نمایید. نصب مامبو - نوشتن ماژول و مدیریت سایت و ساخت قالب و تغییر در سورس کدها و ... از این دسته از خدمات هستند. میزان هزینه هم میتواند توسط شما ارائه شود و مشتری شما این حق را دارد که با شما کار کند یا نه و یا درمورد مبلغ پیشنهادی شما به توافق برسد یا نه!
یا حق
-
من که تا حالا این کارو نکردم ولی این چیزی که شما فرمودین اساس open source رو زیر سوال میبره ، اگه من اشتباه می کنم لطفا من رو روشن کنید
-
کدوم قسمتش اساس متن باز رو زیر سوال برده!
یا حق
-
[quote author=mkmazid link=topic=19940.msg106539#msg106539 date=1241684822]
من که تا حالا این کارو نکردم ولی این چیزی که شما فرمودین اساس open source رو زیر سوال میبره ، اگه من اشتباه می کنم لطفا من رو روشن کنید
[/quote]
فرمایش شما تا حدودی در خصوص متن باز درست هست ، اما مامبو در شورای عالی انفورماتیک به ثبت رسیده !
-
خوب تغییر و شخصی سازی و بهینه سازی اساس نرم افزار های open source هستش ، مگه مامبو اساسش چیست ؟ مگه PHP نیست ؟ مگه open source نيست !
-
دوست من تغییر در مامبو جزء خدماتی هست که میتونید به مشتری ارائه بدید،
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19940.msg106535#msg106535 date=1241682940]
شما میتوانید بمنظور خدماتی که برای مامبو ارائه میکنید هزینه ای دریافت نمایید. نصب مامبو - نوشتن ماژول و مدیریت سایت و ساخت قالب و تغییر در سورس کدها و ... از این دسته از خدمات هستند.
[/quote]
اینکه شما این نرم افزار متن باز را با نام جعلی تحویل دهید و به سبب قدرت آن از مشتری مورد نظر هزینه اضافی دریافت کنید جرم هست. اما شما میتوانید با اضافه کردن کامپوننتهای خاص و تغییر در هسته مامبو آنرا با عنوان نسخه تغییر یافته و بهینه سازی شده بفروش برسانید اما حق آنرا که به خاطر خوده نرم افزار هزینه دریافت کنید را ندارید.
بطور مثال شما برای مامبو و کامپوننت محتوای آن تغییراتی اعمال میکنید که بتوانند آرشیو موضوعی و سالیانه و ... بصورت پیشفرض در مامبو داشته باشند. شما به سبب این تغییرات در هسته میتوانید هزینه دریافت کنید، اما نباید به خاطر خوده نرم افزار که بصورت رایگان موجود هست وجهی دریافت کنید.
مواردی به چشم خود دیدم که مامبو رو به سبب توانایی های خاص (پیشفرض) به شرکتی ارائه کردند و مبالغ بسیار هنگفتی دریافت کردند و هیچ تغییری جز حذف نام مامبو نداده بودند! که حالا بگذریم که از نظر مراجع قانونی آن "تیم طراحی" مجرم شناخته شدند و ... .
در سایت مامبولرن و مامبویی که به همراه موارد پیشفرض نصب میکنید مواردی هستند که پیشنهاد میکنم حتماً مطالعه کنید.
یا حق
-
من یکی از طرفداران پا قرص مامبو فارسی و تیم مامبولرن و این فوروم هستم ! از اینم که دوستان کمکم می کنند ممنونم !
ولی این سوال را دارم : آیا مامبوی بهینه شده و فارسی شده توسط مامبولرن یک نرم افزار open source هست یا خیر ؟
-
-
با سلام
به نظر من به همان اندازه كه وقت ميگذاريد ميبايست مبلغ دريافت كنيد .
يعني اساس كار شما در پول گرفتن مشخص باشد .
فرض كنيد كه شما فقط يك مامبو نصب و راه اندازي كرده ايد و كارهاي هاست و دامين را هم انجام داده ايد .
نهايتا چقدر از شما وقت گرفته است . ساعتي 10-15-20 تومان هم بگيريد متوجه ميشويد كه مبلغ بالايي نميشود .
ولي براي سايتي ميخواهيد ماژول ، مامبوت ، كامپوننت نصب كنيد و يا قالبها را تغيير و دستكاري كنيد . خوب با همان معيار قبلي يعني ساعتكاري ميتوانيد مبلغ دريافت كنيد . هر چند خود مامبو و كامپوننتها رايگان هستند ولي وقت شما نيز با ارزش است .
البته نظر من بود . فكر ميكنم پيشنهاد منصفانه اي براي مشتري باشه .
-
ببخشید من اینطوری مقایسه می کنم ولی فقط منظورم تخصصه :
شما بر فرض الان اگه بخواهید از تخصص یک آدم فنی استفاده کنید مگه بر حسب ساعت کار از شما پول میگیره ؟
از طرف شرکت مثلا samsung اگه یخچالش رو خریده باشی فقط برای نصب پریز به برق 15 تومن میگیرند که حتی تخصص اون چنانی هم نمی خواهد .
از نظر من حتی نصب مامبو هم تخصص می خواهد و دستمزد متخصص بالاست کما اینکه انصاف هم چیز خوبیست . و آدم می تونه سودی رو که می خواهد از یک نفر بگیره ، از چند نفر بگیره که اونا به خاطر منصف بودنت برای شما مشتری بیاورند .
این رو هم لحاظ کنید که طراحی قالب ، چیدمان ماژول ها در صفحه و .... همه هنر هستش که هنر هم قیمت مشخصی نداره .
تا نظر دوستان و سروران چی باشه ...