به نظر میاد فایلهای پوشه include مشکل دارند . این پوشه رو rename کنید و مجددا آپلود کنید
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر میاد فایلهای پوشه include مشکل دارند . این پوشه رو rename کنید و مجددا آپلود کنید
یا علی
واقعا عجیبه مثل یه ویروس شده علاوه بر این که فروم دیگه کار نمیکنه الان کل سایت رو به هم ریخته حتی سیستم اصلی که ایندکس ساییتمه هم ایراد داره و تو مدیریت نمیره
لطفا کمک کنید من که موندم :o
:'(
[quote author=فیروزمندان link=topic=20651.msg109651#msg109651 date=1247145565]
یا علی
[/quote]
نتیجه اینکار چی شد ؟
یا حق
include مربوط به سیستم مدیریت آگهی است.....با این حال کاری که گفتید انجام دادم ولی ...
ولی اگه دوباره فروم را نصب کنم می تونم با backup که دارم به حالت قبلی برش گردونم..؟؟ توضیح دهید.
ممنون
بله.
SMF جدید نصب کنید و هر بسته و قالبی هم نصب بوده رو دوباره نصب کنید. بعد دیتابیس رو ایمپورت کنید. (قبل از همه اینکارا بکاپ داشته باشید که یک وقتی مشکل بزرگتر پیش نیاد)
بدون شک مشکل حل میشه.
اگر باز هم حل نشد در همین تاپیک ادامه بدید تا دوستان راه بهتری در اختیارتون قرار بدن.
یا حق
ممنون فقط قبل ازین که smf رو دوباره نصب کنم یه مسئله می خواستم روشن بشه
می تونم smf رو روی همون دیتابیس قدیم نصب کنم و دیتابیس پاک نشه ؟؟
الان حجم دیتابیس حدود 2 مگ هست البته یه بکاپ دو هفته پیش از قسمت مدیریت فروم تهیه کردم ولی به نظرم اگه رو همین دیتابیس نصب بشه بهتره
میشه این کار رو کرد؟ لطفا دقیق بگید
با تشکر از رسیدگی های به موقع شما :)
ببخشید یه نکته دیگه رو می خواستم بدونم
یه بهم ریختگی تو کل سایتم ایجاد شده و می خوام از سرور بخوام که همه رو مثل روز اول بکنه)(کلا پاک کنه)
حالا می خوام بدونم با این بکاپی که دارم niazped_smf-data_1388-04-05.sql.gz حجمش 253 کیلوبایت هست می تونم دوباره smf رو به حالت قبل برگردونم؟ فایل دیگه ای لازم نیست نگه دارم؟
(پست قبل رو تصحیح میکنم)حجم دیتابیس مربوط به smf حدود 22 مگابایت هست نه 2 مگ
از همون دیتابیس میتونید استفاده کنید. (یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و SMF رو نصب کنید. بعد SMF رو به دیتابیس قبلی معرفی کنید. به همین سادگی)
به بکاپهایی که از خوده SMF گرفته میشه، اطمینان نکنید.
بکاپ از سایت فعلی حتماً داشته باشید فقط. (از دیتابیس بصورت مجزا بکاپ تهیه کنید - Export بگیرید - آموزش بکاپ از PHPMYADMIN در سایت مامبولرن موجود هست)
یا حق
سلام
سرورم ایراد داشت عوضش کردم
حالا تمام فایل ها و دیتابیس را به سرور جدید منتقل کردم
در این سرور home/niazped به home/niazpedi تغییر یافته برای همین Settings.php رو بر همین اساس تغییر دادم ولی حالا این ایراد رو میگیره
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/niazpedi/public_html/forum/Settings.php:1) in /home/niazpedi/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 346
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/niazpedi/public_html/forum/Settings.php:1) in /home/niazpedi/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 347
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/niazpedi/public_html/forum/Settings.php:1) in /home/niazpedi/public_html/forum/Sources/Subs-Auth.php on line 348
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام
این که کاملاً مشخصه !
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
اینم هم مشخصه !
Cannot modify header information
این هم به خاطر اعلان خطاهای قبلی هست که مانع فرستادن اطلاعات هدر میشه.
با جستجو در انجمن به مطالب گسترده تری میرسید.
یا حق