الان هم که میخوام مطلب جدید بنویسم موقع نوشتن فارسی نشون میده اما تا کلید ارسال رو میزنم بصورت ؟؟؟ ذخیره میشه
قبلی ها هم بصورت ªÙ… توی نشون داده میشن
نمایش نسخه قابل چاپ
الان هم که میخوام مطلب جدید بنویسم موقع نوشتن فارسی نشون میده اما تا کلید ارسال رو میزنم بصورت ؟؟؟ ذخیره میشه
قبلی ها هم بصورت ªÙ… توی نشون داده میشن
الان مجددا برنامه رو نصب کردم ( در همون فولدر)
این دفعه دیگه تیک مربوط به utf رو مطمئنم که زدم
اما باز هم سیستم همونطوریه
یعنی همه منو ها فارسی هستند و بدون مشکل
ولی ارسال های قدیمی فارسی همه بصورت ªÙ… توی هستند و همه ارسال های فارسی جدیدی که میخوام بفرستم بصورت ؟؟؟ میشن
وقتی هم که از طریق IE سورس هر صفحه رو میخوام ببینم نشون میده که utf-8 هست
حالا باید چه کنم
قبل از نصب امروز همه حروف فارسی درست و بدون اشکال بود
خب الان این مشکلم حل شد الحمدلله
از فایل setting آخرین خط ، اصلا utfرا حذف کردم
همه چی درست شد
دوست عزیز! لطفاً خونسردی خودتون رو حفظ کنید و از ارسالهای متعدد خودداری کنید! چند دقیقه فکر کنید و تصمیم بگیرید و عمل کنید!
شما در هنگام نصب SMF قدیمی خودتون این تیک رو نزده بودید و دیتابیس بر اساس لاتین نوشته شده بوده، خوب طبیعتاً اینبار که نصب کردید این تیک رو زدید و باعث این مشکل همین مورد بوده است.
مثل این میمونه که شما به یه نفر زبان عربی همه چیز رو یاد دادی و ازش به زبان فارسی و پشتو و یا پارسی امتحان میگیری! خوب طبیعتاً تجدید میشه!
یا حق
در این انجمن امکان اصلاح یا حذف ارسال ظاهرا وجود نداره
برای همین مجبور میشیم وقتی که پست قبلی مون نادرست بوده یا این که ناقص بوده یه ارسال دیگه داشته باشیم تا خدای نکرده دوستانی که میخوان لطف کنند و جواب بدن خیلی در زحمت براساس اطلاعات اشتباه و ناقص ما نیفتند
اما در مورد توضیحی که شما دادین پس چرا همین الان که از فایل setting کلیمه utf رو برداشتم و درست شده باز هم در کد همه صفحاتم این عبارت هست
<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
var smf_iso_case_folding = false;
var smf_charset = "UTF-8";
// ]]></script>
و همه صفحات هم الان بدون اشکال درست نشون داده میشن
در phpmyadmin هم utf ست شده
شما اصلاً متوجه صحبت من نشدی!
کسی نگفت که collation دیتابیس utf نیست یا هست! حتی نگفتم که توی سورس دست بردید و utf رو تغییر دادید!
شما الان با حذف اون خط، انگار اون تیک رو در ابتدای نصب نزدی!
امیدوارم متوجه شده باشید.
یا حق