پاسخ : چگونه دانلود سنتر ریموسیتوری را با مامبو ه
با روش اولی که می گید میشه تعیین کرد که در کدام صفحات نمایش بده نه این که در کدام نمایش نده. چون من می خوام ماژول ها رو در فقط یک صفحه نمایش نده.
با روش دوم هم میشه موقعیت ماژولها رو تغییر داد اما این تغییر روی هردو قالب اجرا میشه و من میخوام روی قالبی که برای دانلود سنتر اختصاصی کردم اجرا بشه.
ممنون از پاسخ.
دقت نکردید روش دوم دقیقاً چیه ؟!
ببینید مامبو میتونه 50 تا موقعیت ماژول مختلف داشته باشه که تنها فکر میکنم 20 تا موقعیت ماژول بطور پیشفرض براش تعریف شده باشه.
مثلاً موقعیتهای left , user 1-9 , right - top - header - footer و بسیاری دیگر که در اکثر قالبها موجود هست.
حالا شما در قالب اصلیتون از همین موقعیتها استفاده میکنید و در قالب دوم خودتون موقعیتهای دیگری رو معرفی میکنید.
مراحل کار هم اینجوریه :
1)فایل index.php قالب دوم رو باز میکنید و کد معرفی موقعیت ماژول رو پیدا میکنید و تغییر نام میدید. مثلاً left رو به newleft و ... .
2)در موقعیتهای ماژول در مدیریت مامبو همون موقعیتها رو ایجاد کنید تا در مدیریت ماژول مامبو نمایش داده بشه.
3)منوها و بطور کلی ماژولهای قالب دوم رو مشخص و در موقعیتهای قالب دوم منتشر کنید.
با اینکار کلیه ماژولهای قالب اول از دوم متفاوت خواهد بود.
یا حق
ممنون
این دفعه دیگه کاملا متوجه شدم. خیلی لطف دارید که بی منت به سوالهای پیش پا افتاده افرادی مثل من جواب می دید. بازم ممنون.