متاسفانه از موضوع اصلی تاپیک دور شدیم . بحث این است که چگونه در ماژول section_thumbnail چینش مطالب از اولین به آخرین باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه از موضوع اصلی تاپیک دور شدیم . بحث این است که چگونه در ماژول section_thumbnail چینش مطالب از اولین به آخرین باشد
[quote author=arminimani link=topic=21217.msg113071#msg113071 date=1251208394]
[/quote]
شما مشخص هست اصلا مشکلتون چیه؟
[quote author=arminimani link=topic=21217.msg112674#msg112674 date=1250858565]
ببخشید لطفا دو پست قبلی منو پاک کنید چون یک مشکل دیگر بود که ارور می داد و ربطی به موضوع تاپیک نداشت
من این کدی که شما فرموده بودید را جایگزین کردم . شما در یک جا یک asc را با یک desc جایگزین کردید در صورتی که مطالب یک بخش من به صورت صعودی نیست که حالا بخواهیم نزولیش کنیم
مطالب طبق قانون منظمی مرتب نشده است و نمی دانم علتش چیست
در این ماژول می تونی بخش و مجموعه مورد نظر را انتخاب کنی . وقتی من یک مجموعه خاص در یک بخش را انتخاب می کنم تاثیری ندارد و کل مطالب بخش ( درهمه مجموعه ها ) به نمایش در می اید.
[/quote]
ببخشید مشکل من همان موضوعی است که برای آن تاپیک باز کردم ولی در بحثها به مسائل دیگری پرداخته شد .
بحث این است که چگونه در ماژول section_thumbnail چینش مطالب از اولین به آخرین باشد
جناب فیروزمندان یک راه حل ارائه دادند که (شاید در شرایط خاص من ) کار نکرد
لطفا بررسی نمایید
چه مشکلی وجود داره؟
کدی که آقای فیروزمندان ارائه دادند، ترتیب رو برعکس می کنه. در صورتی که شما گفتید :
[quote]
شما در یک جا یک asc را با یک desc جایگزین کردید در صورتی که مطالب یک بخش من به صورت صعودی نیست که حالا بخواهیم نزولیش کنیم
[/url]
چینش بر اساس تاریخ شروع انتشار انجام میشه.