پاسخ : مامبو بهتر است یا جوملا؟ ::.. حتماً نظر دهید ..::
[quote author=فیروزمندان link=topic=22103.msg126271#msg126271 date=1266133586]
انتشار پچ های امنیتی پی در پی و در بعضی مواقع در فاصله کمتر از 2تا 3 هفته نمایانگر موضوع دیگریست !
[/quote]
منظورتان از پچ های امنیتی چیه؟ چطور میتونم در مورد تمامی ضعف های امنیتی جوملا اطلاعات کسب کنم؟ و بتونم تا حد امکان ضعف امنیتی اون رو تقویت کنم.
ممکنه جهت راهنمایی لینک بدید.
با تشکر
[quote author=largy link=topic=22103.msg126505#msg126505 date=1266280499]
[quote author=فیروزمندان link=topic=22103.msg126271#msg126271 date=1266133586]
انتشار پچ های امنیتی پی در پی و در بعضی مواقع در فاصله کمتر از 2تا 3 هفته نمایانگر موضوع دیگریست !
[/quote]
منظورتان از پچ های امنیتی چیه؟ چطور میتونم در مورد تمامی ضعف های امنیتی جوملا اطلاعات کسب کنم؟ و بتونم تا حد امکان ضعف امنیتی اون رو تقویت کنم.
ممکنه جهت راهنمایی لینک بدید.
با تشکر
[/quote]
سلام
منظوز از پچ های امنیتی ، بسته هایی هستند که جهت رفع نقص امنیتی جوملا منتشر می شوند
در سایت جوملا این مشکلات امنیتی العام می شوند
موفق باشید
سلام همراهان
راستش مدت زیادی نیست با این انجمن و مامبو آشنا شدم ولی از موقعی که پشتیبانی از جوملا توسط تیم مامبولرن، آغاز شده اگه دقت کنید میبینید که تعداد اندکی از پرسشهای انجمن مربوط به مامبو هست و مابقی جوملایی شده.
میخواستم بدونم چی میتونه علت این قضیه باشه: برتری جوملا؟ کاربران زیاد جوملا؟ آسان بودن کاربری جوملا؟ اکستنشنهای زیاد جوملا؟ ...؟
ضمن یادآوری نکتهی دوستم خوبم آقاسعید که با شروع پشتیبانی تیم مامبولرن از جوملا، برخی از اشکالات جوملا رفع شده.
بنابراین لطفاً بفرمایید برای فرد تازهکاری مثل بنده که چند سفارش راهاندازی وب سایت داره و میخواد مشتریانش رو با کمترین وقت و هزینه، راضی نگه داره بالاخره با کدوم یکی کار کنه بهتره: مامبو یا جوملا؟ جسارتاً خواهش میکنم با عدد و رقم جواب بدید همون طوری که عرض کردم در حال حاضر، تعداد زیادی از پستهای انجمن مربوط به جوملا هست.
سپاسگزارم
سلام
اگر تخصص کمی دارید توصیه من به شما جوملا است چون قالب ها و اکستنشن های بسیار زیادی داره ولی این موضوع را هم مد نظر داشته باشید که ممکنه طی یک مشکل امنیتی سایت مشتری شما دچار مشکل شود
موفق باشید