سلام اقای فیروزمندان
خسته نباشید با عرض احترام
کاربر اولی که پست دادند با این کاربر که پست رو ادامه میدن فرق میکنه
KASRACMS # retaheri
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اقای فیروزمندان
خسته نباشید با عرض احترام
کاربر اولی که پست دادند با این کاربر که پست رو ادامه میدن فرق میکنه
KASRACMS # retaheri
با عرض سلام مجدد
من پریروز هم مراجعه کردم به این بخش و راهنماییهاتون رو انجام دادم ولی هیچ کدوم ثمری نداشت
هاستم آنلاینه به آدرس saamen.biz
لطفا راهنماییم کنید
پسورد رو عوض کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و گزینه فراموش کردن پسورد رو هم ندیدم
سلام
از لینک زیر پسورد رو ریست کنید:
saamen.biz/index.php?option=com_user&view=reset
یا علی
این کار رو هم کردم ولی باز هم بعد از عوض کردن یوزر و پسورد دوباره همون اتفاق می افته یعنی یوزر پسورد رو که وارد می کنم و لاگ این می کنم بدون هیچ اتفاقی همون صفحه باز می شه و هیچ اروری نمی ده و در عین حال وارد جوملا هم نمی شه؟ می خواید آدرس سایت و یوزر پسوردم رو بدم امتحان کنید؟
یه بار بعد از عوض کردم یوزر پس ورد که وارد شدم نوشت نشست شما منقضی شده است. بعد دوباره همون آش و همون کاسه!
وقتی می خوام از طریق OpenId هم وارد بشم این ارور رو می ده:
The requested resource
/administrator/index.php
does not allow request data with GET requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.25 Server at saamen.biz Port 80
یه چیزی:
تو phpMyAdmin وقتی وارد jos_User می شم و administrator تو فیلد activation مقدارش خالیه! ممکنه از اون باشه؟
ممکنه که جوملا خودش نذاره که وارد بشم؟ یعنی من اگه جایی رو دستکاری کنم؟ چون من بعضی از plug in ها رو دستکاری کردم ولی یادم نیست که بعد از اون وارد شدم یا نه ولی فکر می کنم وارد شده بودم بدون مشکل و یه دفعه این مشکل بوجود اومد
** چهار ارسال شما یکی شد
آیا ماژول یا پلاگینی رو دستکاری کردید یا چیز جدیدی نصب کردید؟
دستکاری که آره! پلاگین نصب کردم حذف کردم ماژول نصب کردم (بازدیدکنندگان، رتبه در سایت و...)
یکبار هم می خواستم یه ماژول واسه درج نظرات کاربران نصب کنم گفت نمی تونید باید نسخه قدیمی پلاگین ؟؟؟ (اسمش یادم رفته) رو نصب کنید ولی چون اسمش توی پلاگین ها نبود من همه پلاگین های غیر فعال رو تیک زدم و فعال کردم تا اون پلاگینه فعال بشه (که شد و بالای صفحه پنل مدیریت با رنگ قرمز، فعال بودن اون پلاگین رو نشون داد) بعد که ماژول رو نصب کردم و کار نکرد خواستم دوباره غیر نصب کنم اون پلاگین رو و چون اسمش رو نمی دونستم بازم اونایی رو که یادم می اومد قبل از فعال کردن همه پلاگین ها فعال بودند رو فعال گذاشتم بمونن و بقیه رو غیر فعال کردم. فکر کنم از اون موقع به بعد دیگه نتونستم وارد بشم.
حالا اگه درست نشد می تونم مطالبی رو که درج کردم نجات بدم و دوباره جوملا رو نصب کنم و مطالب رو برگردونم؟
و یه چیز دیگه رو اضافه کنم که بعضی وقت ها وقتی می خوام وارد بشم، یوزر پس ورد رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی افته توی یه کادر آبی می نویسه نشست شما منقضی شده است...
اسم اون پلاگینه اگه اشتباه نکنم ارث بری بود!
پلاگین های Authentication رو هم دستکاری کردم. یعنی تو همین قضایا بود (فعال و غیر فعال کردم ارث بری)
** ارسالهای شما یکی شد
سلام
احتمالا مشکل از غیر فعال کردن پلاگین های authentication هست. از جدول پلاگین های یک جوملای تازه نصب شده بکاپ بگیرید و در دیتابیس خودتون import کنید تا وضعیت پلاگین های پیشفرض به حالت اول بازگردد.
یا علی
تشکر از شما
ولی من دسترسی ندارم و کسی از دوستان رو هم نمی شناسم که از سایتش بک آپ بگیرم. لطفا اگه خودتون دارید آدرسشو بذارید من وردارم
خیلی خیلی ممنون
یا علی
می تونید روی لوکال نصب کنید و تنظیمات لوکال رو روی سایتتون قرار بدید
ممکنه نحوه این کارو بگید. چون من رفتم توی export توی PhpMyAdmin ولی گزینه های زیادی وجود داشت. چون من نمی خوام که مطالبم توی سایت از بین بره گفتم شاید این گزینه ها تمامی تنظیمات رو ذخیره می کنه و اگه من Import کنم توی سایت خودم مطالبم رو هم از دست می دم.
لطفا ر اهنمایی کنید