سلام
شما آپلود کنید اینجا بچه ها کنترلش می کنند هرچه زود تر آپلود کنید اونقدر زودتر تحویل می گیرید.
یا علی/خداحافظ
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما آپلود کنید اینجا بچه ها کنترلش می کنند هرچه زود تر آپلود کنید اونقدر زودتر تحویل می گیرید.
یا علی/خداحافظ
من فایل index و css را ارسال می کنم و نام تم را چون فقط فایل را میتوان ارسال کرد
اگر می شد تمام تم را می فرستادم
اگر به فایل دیگری نیاز دارید بفرمائید تا ارسال کنم
نام تم : tdwsepiafixed
این هم فایلcss
من فقط همین دو تا را تغییر دادم
سلام
دوست عزیز شما که زحمت کشیدید این ها را فرستاتید تصاویرش را هم می فرستادید.
همچنین یک لیست از قسمت هایی که مشکل دارند.
ممنون
یاعلی/خداحافظ
جناب احمد زاده
خدمتتون عرض کردم چون نمی تونم فولدر بفرستم و فقط امکان ارسال فایل وجود داره و تصاویرش هم با این که کم حجم هستند تعداد فایل هاشون زیاده چجوری می تونم کل پوشه را ارسال کنم؟
در ضمن فعلا مشکلم فقط در مورد سابمیته من تم اصلی را امتحان کردم ایراد نداشت البته فکر کنم دانلودش زیاد وقت نگیره میخواید آدرس دانلودش را بدم؟
سلام
خوب همه گی را زیپ کنید با هم بفرستید
یا علی/خداحافظ
چشم
سلام دوباره
لیست مشکلات را نگفتید
یا علی/خداحافظ
جناب احمدزاده خدمتتون عرض کردم
در ثبت نام کاربر جدید در منوی کاربری وقتی فرم را کامل می کنم و دکمه ثبت نام را میزنم در نوار status پیغام error on page را دریافت میکنم
این اصلی تریم مشکل منه اما مورد دیگه ای که نمیدونم به تم ربط داره یا اینکه در فایل index.php داخل پوشه تم می بینید که من در سمت راست صفحه user4,user5,user6,right را دارم ولی اینها فقط در صفحه اصلی نمایش داده می شوند هر مادولی که در این قسمت ها قرار میدهم و آن را روی all page هم تنظیم می کنم حتی modulemain_meun فقط در صفحه اصلی نمایش داده میشود و با ورود به بخش های دیگر مثل اخبار و تماس با ما و بقیه بخش ها آنها نمایش داده نمی شوند
و من مادول تبلیغات را در این قسمت گذاشته ام
مرسی
یا علی
سلام
الان ردیف می کنیم براتون می فرستیم
یاعلی/خداحافظ