-
پاسخ : مشکل نصب
ببخشید گویا شما متوجه مشکل من نشدید.من دنبال این مدها نیستم.توی تالار گشتم و لینکشون را دار. بلکه مشکل من اینه که چند وقته هر مدی نصب می خواهم بکنم اول پاسورد هاست و شماره پورت رو می خواد که از اول اینطوری نبود و از وقتی اینطوری شده اشکال " فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد. " می گیره
-
شما در پست قبل گفتید با ارور زیر مواجه میشید
"" فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد. ""
این ارور نشون گر نصب مدی است که با نسخه اس ام اف شما همخوانی نداره
به همین دلیل لینک دانلود مد برای هر ورژن به شما داده شد
اما در مورد گرفتن یوزرنیم و پسورد : مشکل از پرمیشن های شماست که باید قابل نوشتن باشه در غیر اینصورت فرم ورود اطلاعات FTP هنگام نصب مد باز میشه که باید با وارد کردن یوزرنیم و پسورد این کارو انجام بدید ( اگر باز با وارد کردن صحیح اطلاعات مشکلی بود ممکن هست مشکل از owner فایلهای شما باشه که در اینصورت باید از پشتیبانی هاست بخوایید فولدر و فایل های مورد نیاز را قابل نوشتن کنند )
یا علی
-
سلام
من در سوال اولم کل مشکلم را توضیح داده بودم.این پرمیشن را چجوری درست کنم ؟
-
لطفا به جوابهایی که به شما داده میشه دقت کنید ! در پست قبل جواب این سوال داده شد
[quote author=فیروزمندان link=topic=25109.msg130558#msg130558 date=1269239640]
اما در مورد گرفتن یوزرنیم و پسورد : مشکل از پرمیشن های شماست که باید قابل نوشتن باشه در غیر اینصورت فرم ورود اطلاعات FTP هنگام نصب مد باز میشه که باید با وارد کردن یوزرنیم و پسورد این کارو انجام بدید ( اگر باز با وارد کردن صحیح اطلاعات مشکلی بود ممکن هست مشکل از owner فایلهای شما باشه که در اینصورت باید از پشتیبانی هاست بخوایید فولدر و فایل های مورد نیاز را قابل نوشتن کنند )
[/quote]