آقاي مهدي از پاسختون ممنونم
و اين پوشه را هم ديدم و محتوياتي در آن بود ولي متاسفانه منظور شما را نمي فهمم . لطفاًبيشتر توضيح دهيد و توضيحتان را برايم روشن بنويسيد
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
آقاي مهدي از پاسختون ممنونم
و اين پوشه را هم ديدم و محتوياتي در آن بود ولي متاسفانه منظور شما را نمي فهمم . لطفاًبيشتر توضيح دهيد و توضيحتان را برايم روشن بنويسيد
با تشكر
جوملا در گذشته برای تغییرات نمایشی نهایی در محیط کاربری خودش اگر به تغییری نیاز داشت شما مجبور بودید هسته جوملا را هک کنید و تغییراتی در اون اعمال کنید که شاید در قالبهای دیگه برای سایت نیاز بود به شکل دیگری باشد. ولی با کمک مواردی که در بالا خدمتتان توصیف کردم میتونید برای هر قالب چنین مواردی رو اختصاصی تعیین کنید و مشخص کنید. راهکار رو گذاشتم جلو راهتان که بتونید به مقصد برسید و برخی قالبهای جوملا چنین امکانی رو دارند که اگر مشاهده کنید مطمئناً متوجه خواهید شد با تغییراتی که باید اعمال کنید ! به خاطر برخی قوانین انجمن نمیتونم بیشتر راهنمایی کنم !
متأسفانه آموزشی جامعی در اینباره موجود نیست و توضیح خاصی هم نمیشه داد در این رابطه جز مواردی که قبلاً عرض کردم !
در هر صورت شما نیاز هست به برنامه نویسی آشنایی داشته باشید به این منظور و یکبار سورس مربوط به اون مورد جوملا رو بررسی کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مهدي جان لطف كردي
و اگه قالبي وجود داره كه اين كار در اون انجام شده بهم معرفي كن
و خواهشاًدر هر صورت كمكي كن كه كار تموم بشه و منتظر جواب حتي در پيغام خصوصي هستم.