پاسخ : اگر مدیر مامبولرن بودم ...
سلام
1- جذب اعضای متخصص و تشکیل یک تیم متخصص
2- سروسامان دادن به بخش دانلودهای مامبو mambo-dig منظورم هست
3- گسترش و انتشار امکانات مامبو و جوملا، مانند کامپوننت ها ، ماژولها ، قالبها ، مامبوت ها و....البته جوملا پیشرفت زیادی داشته متسفانه در این بخش مامبو کمی عقب است.
اگر مدیر مامبولرن بودم
بخش دانلود کامپوننت-ماژول و.....دوباره فعال می کردم
سلام بر همگی
اگر مدیر مامبولرن بودم ....
تمام صحبت های دوستان در بالا رو انجام می دادم
و
- منهای -
[quote author=مهندس پزشک link=topic=29672.msg151904#msg151904 date=1290623016]
اگه مدیر مامبولرن بودن یه سیستم امتیازی می ذاشتم مثلا کاربر تازه وارد در ماه بتونه فقط 10 تا سوال کنه [/quote]
+ بعلاوه +
سعی می کردم محیط تعاملی بیشتری رو ایجاد کنم بین اعضا، بخصوص بین اعضای فعال مامبولرن...
O0
یا علی
انجمن رو وی بی میکردم!
پی نوشت : من بحثی قبلا درباره این مسئله دیده بودم که اکثرا هم مخالف بودند ولیsmf جوابگو نیست و یک مانع هست
باتشکر
[quote author=حمیدرضا link=topic=29672.msg153800#msg153800 date=1292977961]
پی نوشت : من بحثی قبلا درباره این مسئله دیده بودم که اکثرا هم مخالف بودند ولیsmf جوابگو نیست و یک مانع هست
[/quote]
از چه نظر جوابگو نيست؟
در انجمن كمبودي احساس مي كنيد؟
ميشه بيشتر توضيح بديد؟
کمبود که داره امکانات smf کم هست مد ها اشکال ایجاد میکنه
smf کاربرپسند نیست ذاتش همین هست من خودم کانورت کردم از لحاظ بازدید و فعالیت کاربر خیلی رشد کردم
اگه مدير مامبولرن بودم يك بخش مخصوص تازه وارد ها ايجاد ميكردم و تازه وارد ها رو توي اولويت كار قرار ميدادم . چون با اين كار ميتونستم كاربران مامبو ، جوملا و اس ام اف فارسي رو افزيش بدم . چون بعضي كاربرا از راحتي و زيبايي جوملا و ... مطلع نيستن و توي نگاه اول فكر ميكنن اين سيستم هاي مديريت محتواي متن باز بسيار پيچيده اند . من خودم حدود 3 ماه ميشه كه دارم كار ميكنم و تا حالا 2 انجمن با اس ام اف ، 4 وبسايت با مامبو و يك وبسايت با جوملا طراحي كردم . اوايل واقعا گيج بودم و فكرش رو نميكردم به راحتي بتونم با آرتيستر قالب طراحي كنم ، و براحتي بتونم اون رو فارسي كامل كنم و يك وبسايت با امكانات مورد نياز خودم طراحي كنم."پس سعي كنيد يك بخش مخصوص كاربران تازه كار راه اندازي كنيد و كساني رو بعنوان مديران و پاسخ دهندگان اون بخش ها در نظر بگيريد كه افراد با حوصله اي باشند و از سوال هاي مكرر و آماتوري كاربران جديد خسته نشوند . با اينكار خدمت بزرگي به جامعه اينترنتي كشور خواهيد كرد.
خداوند يار و نگهدارتان .
من اگه مدیر مامبولرن بودم کلی ذوق می کردم
من اگه مدیر مامبولرن بودم که میشدم آقای فیروزمندان
**
نشانه های نگارشی اضافی + اسمایلی ها حذف شد.
دوست عزیز لطفاً از ارسال های اسپم خودداری کنید.
دروود
به دوستان و عزیزان یک نکته رو یاد اور میشم
هدف از ایجاد این تاپیک این هست که نظر شما کمک حال ما باشه تا امکانات بهتری رو در اختیار شما قرار بدیم
امکاناتی که شما به عنوان مدیر در ذهن دارید تا به کاربران بدهید را ذکر کنید
لطفاً در هنگام پاسخ خوب دقت کنید و نکاتی که به نظر شما مهم و کلیدی هست رو ذکر کنید و از مزاح و پست های بیهوده و پست های تکراری پرهیز کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد