چگونه میشه بصورت بدون درنگ سرعت را مشاهده کرد ؟
آیا سرعت CPU ارتباطی با سرعت ارتباط با هاست داره ؟
Ping چه چیزی را تست میکند ؟ سرعت CPU یا سرعت زمان اتصال به CPU و زمان پاسخ دهی کارتهای شبکه ؟ ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چگونه میشه بصورت بدون درنگ سرعت را مشاهده کرد ؟
آیا سرعت CPU ارتباطی با سرعت ارتباط با هاست داره ؟
Ping چه چیزی را تست میکند ؟ سرعت CPU یا سرعت زمان اتصال به CPU و زمان پاسخ دهی کارتهای شبکه ؟ ؟؟
سلام
PING مسیر ارتباطی با سرور را تست میکند نه سرعت را
مثلا یک سرور داخل ایران اگر اوراق هم باشه سرعت PING آن از خفن ترین سرورهای آمریکا کمتره پس معیار مناسبی نیست.
اگر با شرکت هاستینگ سر سرعت مشکل دارید مطمئن باشید معمولا زیر بار کمی سرعت سرور خود نمی روند
موفق باشید
اگر مشکل مسیر ارتباطی است چرا با هاست های دیگر مشکلی ندارم و آنها را به راحتی پینگ میکنم . مکان آن سرورها هم ظاهرا امریکا یعنی همان جاییست که هاست من قرار دارد .
پس مسیر ارتباط یکی است . ولی چگونه است که هم عدد ثانیه آنها کمتر است و هم Request Time Out کمتری نسبت به هاست سایت های من دارند . !!
در هر صورت با توجه به نکته ای که شما درباره هاست ها گفتید مجبورم با این هاستینگ گران قیمت و به ظاهر امن یواش یواش خدا حافظی کنم و به هاستینگ های مطمئن و پر سرعت دیگه کوچ کنم .
سلام
من خودم یک سرور گرفتم و چون اختصاصی بود و هیچی روش نبود ، از داخل ایران به شدت کند بود ولی وقتی vpn وصل می شدم سرور سریع میشد.
این سیستم ارتباطی ایران واقها نوبره که این مشکلات به روز می کنه
موفق باشید
سلام
بالاخره مشخص نشد که اشکال از هاست است یا خطوط ارتباطی ؟
اسم سایتت را بگو دوستان چک کنند تا مشخص بشه
موفق باشید
سلام و تشکر .
از راهنماییتون ممنون .
p30p30.com
sih.ir
[quote author=نوید زراعتی link=topic=30822.msg152879#msg152879 date=1291878213]
این عدد اگر بین 0 تا 2 باشه عالیه
اگر بین 2 تا 6 باشه خوبه
بالاترش زیاد جالب نیست
[/quote]
سلام نوید جان
منظورت عدد Server Load هست؟
یا علی
سلام
آره عزیز
موفق باشید
[quote author=نوید زراعتی link=topic=30822.msg152879#msg152879 date=1291878213]
این عدد اگر بین 0 تا 2 باشه عالیه
اگر بین 2 تا 6 باشه خوبه
بالاترش زیاد جالب نیست
[/quote]
عدد بالا بهتر هست بر اساس تعداد و نوع سی پی یو های سرور بیان بشه و به تنهایی نمیتونه ملاکی درستی در مورد لود سرور باشه
[quote author=p30p30 link=topic=30822.msg152941#msg152941 date=1291919543]
اگر مشکل مسیر ارتباطی است چرا با هاست های دیگر مشکلی ندارم و آنها را به راحتی پینگ میکنم . مکان آن سرورها هم ظاهرا امریکا یعنی همان جاییست که هاست من قرار دارد .
پس مسیر ارتباط یکی است . ولی چگونه است که هم عدد ثانیه آنها کمتر است و هم Request Time Out کمتری نسبت به هاست سایت های من دارند . !!
در هر صورت با توجه به نکته ای که شما درباره هاست ها گفتید مجبورم با این هاستینگ گران قیمت و به ظاهر امن یواش یواش خدا حافظی کنم و به هاستینگ های مطمئن و پر سرعت دیگه کوچ کنم .
[/quote]
اینکه بعضی از سرور هارو نمیشه پینگ کرد و یا ارور Request Time Out دریافت میکنید بر میگرده به تنظیمات سرور. در بعضی از سرور ها از جمله سرور ما پینگ بسته است و شما این امکان رو ندارید.
اگر به نقشه اینترنت نگاهی بیاندازید متوجه میشید که ایران از دو طریق به اینترنت متصل هست :
1- شمال غربی == ترکیه -- اروپا
2- جنوب == دریا -- آمریکا ..
معمولا در تهران - شمال ایران و مرکز سرعت سایتهایی که در اروپا هاست میشن به مراتب بالاتر از سرور های آمریکاست
این موضوع در جنوب کاملا متفاوت است و سرعت سایتهای موجود در آمریکا بالاتر است.
سرور های فعلی ما همگی در آمریکا قرار دارند به همین منظور در حال راه اندازی Cloud Server جدیدی در اروپا هستیم که بخشی از سایتهای مورد میزبانی را به این سرور منتقل کنیم.
در مورد جمله شما که گفتید " به ظاهر امن " ! آیا تا بحال مشکلی در رابطه با امنیت پیدا کردید که آنرا به ظاهر امن نامیدید !؟؟!
یا علی