Plesk اصولا در سرور های ویندوز استفاده می شود و اگر سرور شما ویندوز باشد htaccess معنی نخواهد داشت.
یک فایل php ساخته و محتویات آن را به صورت زیر کنید
و بعد آدرس فایل را برای من با پیغام خصوصی ارسال کنیدکد:<?php
phpinfo();
?>
نمایش نسخه قابل چاپ
Plesk اصولا در سرور های ویندوز استفاده می شود و اگر سرور شما ویندوز باشد htaccess معنی نخواهد داشت.
یک فایل php ساخته و محتویات آن را به صورت زیر کنید
و بعد آدرس فایل را برای من با پیغام خصوصی ارسال کنیدکد:<?php
phpinfo();
?>
سلام
اين خط هم
php_flag display_errors On
فعال هست
ضمناً plesk 8 روي سرور لينوكس و plesk7 روي سرورهاي ويندوز است.
جناب آقاي سيادتي
با سلام
اين فايل php.ini را در چه مسيري بسازم.در همان مسير فايلهاي مامبو؟
ممنون
این فایل php.ini نیست ... شما یک فایل با هر نامی مثلا phpinfo.php بسازید و محتویاتی که گفتن آقای سیادتی رو توش کپی کنین ..فرقی هم نمی کنه کجا باشه .. بهتره در روت خود بسازید و بعد آدرس فایل را برای آقای سیادتی با پیغام خصوصی ارسال کنید !
دوست عزیز گویا شما هنوز وارد سایت swsoft.com نشده اید ، اگر وارد این سایت نشدید به شما پیشنهاد می کنم یک نگاه ای بکنید
خوب اگر توجه کرده باشید به متنکد:http://www.swsoft.com/en/buyonline/plesk/
Plesk 8.1 for Linux/Unix Licenses
Plesk 8.1 for Windows Licenses
بر خواهید خورد
پس Plesk 8.1 برای Linux/Unix/Windows نسخه اش رو انتشار داده
توجه داشته باشید اکثر سرور های لینوکس از Cpanel بخاطر قدرت و امنیتش استفاده می کنند و در ضمن Apache پوشه اطلاعات خود را www می سازد ( البته قابل تغییر می باشد ) اما نام پوشه اطلاعات که شما نوشتید httpdocs می باشد
و در سرور های ویندوز که از IIS استفاده می کنند نمی توانید از .htaccess استفاده کنید htaccess برای apache می باشد
با این حال بهتر است با دانش بیشتری صحبت کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
درسته ولي با اين حال سرور من لينوكسه و داراي htaccess. است و خط نمايش خطا هم روي آن فعاله.همونطور كه در بالا به آن اشاره كردم. plesk 8.1 ويندوز را هم بتازگي احتمالاً منتشر كرده كه البته مورد صحبت ما نيست.
حالا من مشكل را چطور حل كنم بنظر شما؟
ممنون
ضمناً وب سرور من نيز apache ميباشد.
درسته
با توجه به PHPINFO شما نمایش خطا Off می باشد
با مدیریت سرور تماس بگیرید و خواستار فعال شدن error_reporting شوید
با سلام
مدير سايت ما پايش را كرده تو يك كفش و ميگه همون فلگ يعني php_flag display_errors On كافيه و بايد نمايش بده خطاي شما را وگرنه اشكال از كامپوننت شماست. من هم اين وسط مونم چه كنم؟
لطفاً اگه راهنمايي به ذهن شما ميرسه انجام بدين وگرنه سايتم با مشكل مواجه ميشه.
ممنون