پاسخ : مشکل بهم ریختگی سایت در اینترنت اکپلورر فقط در وی
[pre]هزینه برام مسئله ای نیست آقا مجید. من کلی سایت طراحی کردم. یعنی در اصل کارم طراحی سایت با جوملا هست. این یک مشکله. اگه دوستان حرفه ای بخوان مشکل قالب من رو حل کنن من هزینه رو میپردازم. ولی باید بدونم مشکل کجاست که من هر قالبی که طراحی میکنم رو بتونم با اینترنت اکسپلورر سازگار کنم. اگه کسی مایل به انجام این کاره بهم پبغام خصوصی بده.[/pre]
هزینه برام مسئله ای نیست آقا مجید. من کلی سایت طراحی کردم. یعنی در اصل کارم طراحی سایت با جوملا هست. این یک مشکله. اگه دوستان حرفه ای بخوان مشکل قالب من رو حل کنن من هزینه رو میپردازم. ولی باید بدونم مشکل کجاست که من هر قالبی که طراحی میکنم رو بتونم با اینترنت اکسپلورر سازگار کنم. اگه کسی مایل به انجام این کاره بهم پبغام خصوصی بده.
ببخشید دوباره فرستادم. نمیدونم چرا تاپیک قبلی اونجوری شد
سلام
موضوع هزینه نیست فقط موضوع این هست که اصولا دلیل خاصی رو به دقت نمیشه آورد هر قالبی خاص خودش دلیل خاصی رو داره به همین جهت گفتم زمان می بره اگر اصولی وجود داشت که همه استفاه میکردند و اصلا مشکل بهینه سازی پیش نمی آمد
بنده میتونم خودم کمکتون کنم
پیروز باشید
درسته.ببنین متوجه منظورت شدم. کلیه قالب هایی که با آرتیستر طراحی میشن یک شکل و شمایل متحدی دارن. آرتیستر یک سری استایل از پیش تعریف شده ای داره که ازشون استفاده میکنه. من همه میکلات رو حل کردم. فقط مشکل توی منوی بالای سایت دارم. و همچنین وقتی توی تگ body خاصیت direction رو برابر rtl قرار میدم موقعیت left و right جاشون با هم عوض میشه. توی فایر فاکس جاشون عوض میشه و توی اینترنت اکسپلورر سر جاشه. من حدث میزنم اگه direction رو به جای کل قالب فقط توی مطالب اصلی سایت (content) اعمال کنم هر دو مشکل حل میشه. آخه توی قالب اصلی که انگلیسی هست و direction اون ltr هست منوی بالا هم هیچ مشکلی نداره.