-
سلام
برای همون مودل که بیان کردید، من می تونم برای این پروژه سیستم Live راه اندازی کنم که در کنار مودل باشه. (در واقع آموزش برخط که مربی بتونه همزمان به کاربران آموزش ده؛ همانطور که می دونید، مودل تنها یک سیستم آنلاین آموزش هست و قابلیت آموزش لایو نداره.)
یا علی
-
خيلي ممنون از اعلام همكاريتون. متأسفانه سيستم Live توي حداقل ايران جواب نميده. نياز به سرعت بالايي هست براي دريافت. جداي اين موارد نياز به زير ساخت هايي داره كه فعلاً براي شروع امكان پذير نيست. البته اميدواريم در آينده اي نزديك پهناي باند خانگي بيشتر از اينها بشه. حالا هروقت استارت خورد بهش الحاق و افزونه اضافه مي كنيم كه كامل بشه
موفق باشيد
-
سلام
غیر از پیش نیاز سرعت اینترنت، بقیه موارد از طرف سرور خواهد بود؛ برای کلاینت، تنها نیاز به مرورگر که فلش رویش نصب باشد، دارد.
این گزینه تنها یک پیشنهاد بود که فکر می کنم در صورت لزوم می تونه به پیش برد کار کمک کنه.
یا علی
-
درسته ولي مدرسي نداريم كه به صورت آنلاين آموزش بده. اگه يه نفر مثل آقاي فيروزمندان باشه كه كلاس داير كنند كه كسي مشكلي نداره. در واقع مشكلي هم كه ايشون فرمودند كاربران حرفه اي هستش. به نظر من مديران اين فروم حداقل برنامه نويسي PHP v, تا حدودي بلدن. براي كشف موضوع هم ميشه آمار گرفت
مثلاً خود شما كه واسه مدول مي تونيد همچين امكاني رو فراهم كنيد حتماً از PHP سر در مياريد، پس يكي از اعضا شما مي تونيد باشيد. به نظر من كه نوشتن كامپوننت يا ماژول خيلي راحت تر از برنامه نويسي از پايه ست. چون خيلي از دستورات رو نمي نويسيم و به جاش از جايي ديگه فراخوني ميكنيم
-
اين تاپيك ديگه داره تاريخش مي گذره و ما هنوز نتيجه خاصي از پيشنهاد نگرفتيم حالا واقعاً كسي موافق اين كار هست؟ اگه هست كه از آقاي فيروزمندان مي خوايم كه استارت كاري رو بزنه و شروع كنه
-
سلام
[تاپیک رو می یارم بالا!]
چون این ایده، در صورت اجرا، فواید زیادی داره.
دوست عزیز، شما کدوم بخش کار رو می تونید انجام بدید؟
(من مدیر نیستم؛ این رو از اون جهت پرسیدم که مدیرا یه وقت فکر نکنن که همه کارا بر عهده اونها خواهد بود و ما برای حاضر و آمادش میاییم.)
یا علی
-
بار تشكر از كاربر عليرضا
من همه جوره مي تونم فعاليت كنم. ازطراحي سيستم و چيدمان تا اشتراك گذاري دانسته ها
پيشنهاد ايجاد يه ساب تو جوملاي فارسي به نام dev.joomlafarsi.com هستش. مدول رو نصب مي كنيم و با كمك دوستان و مديريان شروع به كار مي كنيم. دسته بندي دروس هم مي تونيم با همكاري هم به يه شكل غير قابل تغيير در بياريم
-
افرادی که تمایل به همکاری در اینکار دارند و میتونن فعال باشن چه کسانی هستن ؟ الان چند نفر جز از تیم جوملا فارسی میتونن همکاری کنن ؟ لطفاً اعلام آمادگی کنن تا ... !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
با تشكر از آقاي مهـــــدي
توي تاپيك نميشه از كسي همكاري خواست. براي اين كار توي سايت جوملاي فارسي ارسالي رو داشته باشيد باعنوان درخواست همكاري كه اعضا بتونن اونجا ببينن. براي ثبت نام و گزينش هم از يك فرم ساز استفاده كنيد و سؤالات لازمه رو بپرسيد تا گزينش انجام بشه و كار پيگيري به راحتي صورت بگيره. اين تاپيك رو به عنوان پيشنهاد زدم. براي جدي تر شدن اين پيشنهاد توي سايت جوملاي فارسي هم بايد تغييراتي ايجاد بشه.
ما كماكان منتظر استارت مهندس فيروزمندانيم كه بخش رو راه اندازي كنن:o
-
میلاد جان فعلآً یکمقدار برنامه های تیم پر هست و متأسفانه برای کار جدیدی وقت و برنامه ریزی نشده. حداقل تا 2 هفته آینده کاملاً وقت همه بچه های تیم پر هست و ... .
به هر حال این موضوع رو پینهاد میکنم بصورت خصوصی از طریق ایمیل info at joomlafarsi.com دنبال کنی تا مرحله به مرحیه پیش بری با خود مهندس فیروزمندان و ... . بهتره قبلش یک برنامه ریزی و مرحله بندی رو آماده کنی و راه حلها و مشکلات احتمالی رو هم در نظر بگیری که بتونیم براش چاره اندیشی کنیم و وقت رو با اینکار از دست ندیم و ... .
به هر حال تیم حمایت میکنه و من خودم شخصاً از این نوع فعالیتها بدم نمیاد :دی به هر حال اگر جوابی داده نمیشه دلیل بر مورد خاصی نیست. صرفاً به دلیل مشغله این مدت اعضا هست که در حال برنامه ریزی و ... هستند. اینو گفتم که خدای نکرده دلسرد نشید و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست