دسته دیدم
حتی توی بخش تماس با ما هم (با اجازتون) براشون یه میل زدم که مامبوتون قدیمیه و امنیتش پایینه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دسته دیدم
حتی توی بخش تماس با ما هم (با اجازتون) براشون یه میل زدم که مامبوتون قدیمیه و امنیتش پایینه.
معمولا این سایتهای دولتی یا شرکت های بزرگ اصلا ایمیل چک نمی کنند
فقط سایت برای کلاسه که بگن ما هم سایت داریم
تنها بانکی که خداییش سیستم خفنی داره و روش کار شده سایت بانک سامانه که از نظر امنیتی کارش 20 هستش و کلی هم از طرف بیمه های خارجی بیمه شده
جالبی این سایت اینه که ساعت سمت چپ , پائین یک ساعت عقب تره . معلوم نیست چند قرنه که همینطور وقت رو عقب نشون میده . چون اگر دقت کرده باشید امسال ساعت ها رو جلو یا عقب نکشیدند !؟ نمی دونم این ایراد مال کیه ؟
مال ساعت کامپیوتر شماست!!!!!!!
شما از کجا فهمیدید ورژنش چنده؟
من که سرمو میدم اگه آخرین و جدیدترین ورژن نباشه. :D
با سلام
این مامبو ماله تقریبا یک سال و نیم تا دو سال پیشه و ورژنش 4.5.2 هست و برای زمانیه که زیر دست آقای بلوردی بود .
اینم اطلاعات فایل زبانش که توش همه چی معلومه :
<mosinstall type="language">
<name>farsi</name>
<version>Mambo Open Source 4.5.2 Stable</version>
<creationDate>25/02/2005</creationDate>
<author>روح الله بلوردي</author>
<authorEmail>webmaster@mambofarsi.com</authorEmail>
−
<files>
<filename>farsi.php</filename>
<filename>farsi.xml</filename>
</files>
یا حق
دوست من مثل اینکه ما خودمون هستیم که مامبو فارسی داریم منتشر میکنیم!!!!
اگه ندونیم و توی 5 ثانیه نفهمیم ورژنش چیه که .....
سلام چه جوری میشه فهمید ورژن مامبو یه سایت چیه البته بغیر از کپی رایت و rss و چیزای تابلو. و البته اگه فایلهاشم نشه از URL باز کرد. راه دیگه ای هست؟
ببخشید اگه بی ربطه ولی میخوام بدونم.
آره امکانش هست
خیلی از موارد هست که میشه اونها رو چک کرد و به نتیجه رسید
انقدر زیاد هست که نمیشه تو این تاپیک گفت!!!
حالا جدا از ورژنش اینکه از دو تا کامپوننت استفاده میکنه.
یکیش که اکسپلویتش تو اینترنت هست ولی چون open_basedir فعاله نمیشه ازش استفاده کرد.
دومیش رو از mamboexchange دانلود کردم دیدم بله sql Injection داره که میشه ازش استفاده کرد. به سلامتی.
نکته اخلاقی اینکه اگه از کامپوننت های درپیت تو نت استفاده میکنید لااقل اسمش رو عوض کنید. حالا یا موقع نصب با عوض کردن اسم فایل و تغیر تو فایل xml یا با استفاده از mod_rewrite یا به هر روش دیگه.