سلام
من سطح دسترسی پوشه ها را روی 755 میزارم ولی در قسمت مدیریت و قسمت اطلاعات سیستم سطح دسترسی را غیر قابل نوشتن نمایش میده !!!!
فقط با پرمیشن 777 سطح دسترسی قابل نوشتن نمایش داده شده .
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من سطح دسترسی پوشه ها را روی 755 میزارم ولی در قسمت مدیریت و قسمت اطلاعات سیستم سطح دسترسی را غیر قابل نوشتن نمایش میده !!!!
فقط با پرمیشن 777 سطح دسترسی قابل نوشتن نمایش داده شده .
لطفا راهنمایی کنید
سلام
احتمال زیاد کنترل پنل شما دایرکت ادمین است
بعضی مدیران هاست های دایرکت ادمین تنظیمات رو به این شکل در نظر می گیرند
سلام
خب من عرض کرده بودم که سایت از cpanel به directadmin منتقل شده و الان هم روی این نوع سرور فعال هستش . در حال حاضر راهی برای بهبود این وضعصت وجود داره یا خیر .
سرعت لود سایت هم خیلی افت کرده . لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام
خیر
شما کار خاصی نمیتونید انجام بدید چرا که این مورد مربوط به تنظیمات سرور است که از دسترس شما خارج است
یا علی
سلام
جناب آقای فیروز مندان ، سرور کاملا در اختیار می باشد و در این زمینه هیچ مشکلی نیست ، لطفا راهنمایی فرمایید .
با تشکر
سلام
میشه لطفا در زمینه تنظیمات سرور من رو راهنمایی کنید . ممنون میشم اگه در این زمینه زحمت کشیده و پاسخ دهید .
متشکرم
برای این کار با مدیر هاستتون تماس بگیرید
سلام
لطفا بفرمایید من باید چه موضوعی رو با مدیر هاست در میان بذارم و بگم چه تنظیماتی را تغییر و یا احیانا ایجاد کنه ؟ این رو از این جهت میگم که شاید خوده مدیه هاست هم ندونه تا چه تغییراتی را با توجه به مدیریت محتوای جوملا انجام بده ...
لطفا این موضوع را فقط با یه ج.اب کوتاه رد نکنید . مرسی
در مورد عدم دسترسی کافی با مجوز 755 برای پوشه و 644 برای فایل با مدیر هاستتون صحبت کنید و توضیح بدید که برای ایجاد دسترسی کافی در سیستم های مدیریت محتوا به خاطر تنظیماتشون نیاز به مجوز 777 وجود داره