-
ممنون
روی لوکال پیدا و اصلاح کردم ولی من برای هاست هم لازم دارم
من از سیپنل 11 استفاده میکنم
ایا این فایل رو فقط مدیر هاست باید اصلاح کنه یا خودمون هم میتونیم پیدا و اصلاح کنیم
و مطلب دیگه اینکه این کار بعدا مارو دچار مشکل نخواهد کرد یعنی عوارض جانبی نداره برای سایت؟
-
سلام
خودتون هم میتونید یک php.ini بسازید و تنظیمات خاص خودتون رو وارد کنید ، اما بهتر این هست تا مدیریت هاست رو هم در جریان بگذارید تا به مشکلی بر نخورید، معمولا خاصیت costum php.ini روی سرور های cpanel آزاد هست اما برای احتیاط شما این مورد رو به مدیریت هاستینگ واگذار کنید.
-
پس اگر دسترسی به php.ini برای ماهم وجود داره میشه یبار ویرایش کرد و 2m رو 4m کرد و بعد که فایل اپلود و نصب شد دوباره برگردونمش مثل اول .
یا برگشتی وجود نداره و باید همینجوری بمونه؟
-
سلام
مشکلی نیست ، میتونید بعد از نصب افزونه فایلی که ایجاد کردید حذف کنید.
اگر در یک دایرکتوری php.ini موجو باشه تنظیمات از این فایل خوانده میشه و اگر نباشه از php.ini که در root در تنظیمات اصلی سرور مشخص شده خوانده میشه.
-
ببخشید دوست عزیز من اون موقع روی لوکال تست نکردم الان که رفتم تست کردم دیدم نمیشه
تو کل شاخه ومپ 5 تا فایل php.ini بود که تو همه 2 رو 4 کردم ولی جواب نمیده
نتونستم هیچکدوم از کامپونتها یعنی uddeim و کامپروفایلر رو نصب کنم چون هردو بالای 2 هستند
و خطا میده :
متأسفانه مشکلی در بارگذاری فایل به سرور پیش آمده است.
-
سلام
نیازی نیست 5 فایل رو ویرایش کنید.
فایل ها رو به حال اول برگردونید و php.ini رو از مسیر زیر باز کنید:
wamp\bin\apache\Apache2.2.11\bin
و فقط خط زیر رو ویرایش کنید:
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 2M
یعنی عدد 2 رو به عدد دلخواه تغییر بدید.
-
ممنون
امروز که امتحان کردم مشکل برطرف شده
ظاهرا پس از اعمال تغییرات در فایل php باید یه بار ومپ ریستارت میشد که من اینکارو نکرده بودم و به همین خاطر با اینکه تمام php ها رو 4 کرده بودم ولی بازم کامپوننت نصب نمیشد