دوستان سلام
راستش من هنوز اين مشكل را به صورت جدي دارم آيا كسي از دوستان راهكاري براي حل اين مشكل نداره ؟
عجيبه كه مشكل من دقيقا همون مشكل ايجاد كننده ي اين تاپيكه ، و ايشون مشكلش حل شده اما كسي حاضر نيست جواب مارو بده . ???
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام
راستش من هنوز اين مشكل را به صورت جدي دارم آيا كسي از دوستان راهكاري براي حل اين مشكل نداره ؟
عجيبه كه مشكل من دقيقا همون مشكل ايجاد كننده ي اين تاپيكه ، و ايشون مشكلش حل شده اما كسي حاضر نيست جواب مارو بده . ???
این مشکلات بخاطر کاراکتر های نادرست در خروجی RSS هست!
سعی کنید دیتابیستون رو به UTF8 تغییر بدید
در انجمن خودتون در تعمیرات انجمن ---> تبدیل به UTF8
سلام
محمد جان من كمي باهاش ور رفتم اما نتونستم كاري كنم.
در مديريت انجمن گزينه اي كه شما فرمودين را پيدا نكردم ، ميشه بيشتر توضيح بدين .
اما يك گزينه اي بود كه آدرس ها را تبديل به اچ تي ام ال مي كرد كه آنرا غير فعال كردم ، حالا چه كار ديگري بايد انجام دهم؟
این تاپیک رو حذف کنید مشکل شما حل میشه
<title><![CDATA[منتقل شده: پيشنهادات خود را در اين تاپيك مطرح نماي]]>&#161</title>
محمد عزيز ضمن تشكر از شما
مشكل من با رهنمود جنابعالي كاملا حل شد اما ، در جايي از سايت يك لينك به آن تاپيك خراب كه حذفش كردم داده بودم و از روي حواس پرتي روش كليك كردم و در انجمن كه خوب پاك شده بود و پيغام نات فوند داد و در سايت دوباره مشكل مزبور بوجود آمد.
مي شه راهنمايي كنيد كه چطور مي تونم اين مشكل را رديابي كنم و بطور كل از ديتا بيس يا يك جوري كه ديگه باهاش برخورد نكنم را رفع كنم
شرمنده بابت تمام مزاحمت هام . ممنون
اگر دیتابیس رو روی UTF 8 تعریف کرده باشید که میگید شده و دیتابیسها رو یکبار optimize & repair کنید مشکلی در آینده هم نخواهید داشت.
محمد جان سلام بسيار ممنون از راهنمايي اتان
راستش امروز ديدم خود بخود درست شده ، اما طبق فرمايش شما رفتم و همه ي ديتابيس هايم را ري پير كردم اما optimize كردن را نمي دونم چگونه بايد انجام بدهم .
در ضن ديتا بيس فروم من بر روي utf8_general_ci و ديتابيس سايت بر روي latin1_swedish_ci تنظيم شده است . ايا مشكلات ناشي از عدم تشابه ديتابيس هاست؟
و اگر بلي آيا مي شه ديتابيس ها را الان تغيير داد يا غير ممكنه ؟
مشکلی پیش نمیاد ..