فايل Banners2.exe يه ويروسه. چون هاستينگ مامبولرن موارد امنيتي رو رعايت ميكنه و روش آنتي ويروس نصب هست ايميل رو بلوك ميكنه. شما با Outlook ايميل ميفرستيد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فايل Banners2.exe يه ويروسه. چون هاستينگ مامبولرن موارد امنيتي رو رعايت ميكنه و روش آنتي ويروس نصب هست ايميل رو بلوك ميكنه. شما با Outlook ايميل ميفرستيد؟
سیستمتون رو با یک anti-virus بروز شده چک کنید...
این نشون میده که mail server و anti-virus ما بدرستی کار میکنه :)
[quote author=سیامک link=topic=3915.msg24053#msg24053 date=1167850346]
[/quote]
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
ماشاالله سه تايي هي پست مي فرستيد و نمي گذاريد من يك پست انجام بدهم.
بله با اوتلوك ميفرستم.
من الان به ايميل آقاي احمد زاده هم از طريق ياهو فرستادم باز هم برگشت خورد. ويروس چيه عزيز برادر.خودم فايل رو زيپ كردم.rar بفرستم اشكالي نداره؟
دوست من
اون فایل حاویه ویروسه خوب!!!!!
[quote author=Amir H link=topic=3915.msg24054#msg24054 date=1167850650]
سیستمتون رو با یک anti-virus بروز شده چک کنید...
[/quote]
از توجهتون ممنونم!
خوب اگر ميخاهيد فايل EXE بفرستيد بهتره اون رو كمپرس كنيد. يا اينكه بهتره اول پسوندش رو برداريد و بعد زيپ كنيد. منتها به طرف مقابل بگيد كه خودش پسوند رو اصلاح كنه. البته فرستادن ويروس كار درستي نيست ! (شوخي)
سلام
من ایمیل شما را دریافت کردم حاوی دو فایل Banners2.pdf و mod_piks1_2b.zip بود
یا علی/خداحافظ
فقط براي اينكه هي ميگوييد آنتي ويروس اينرا مي گويم وگرنه نيازي به گفتن نبود. بنده آنتي ويروس كاسپر اسكاي را نسخه لايسنس دار ش را دارم و هميشه اتومات بروز ميشود.اون هم ويروس نبوده و نيست. برخي آنتي ويروسها براي اينكه خيال خود را راحت كنند هر چه فايل با پسوند .exe را ويروس مي پندارند و چنين پيغامي مي دهند. به هر حال من زيپ شده ارسال كردم همونهايي كه مي گوييد ويروسه و فعلاً برگشت نخورد.
خوب خدارا صد هزار مرتبه شكر كه بالاخره دريافت شد
ممنون
[quote author=sadatian link=topic=3915.msg24061#msg24061 date=1167851599]
فقط براي اينكه هي ميگوييد آنتي ويروس اينرا مي گويم وگرنه نيازي به گفتن نبود. بنده آنتي ويروس كاسپر اسكاي را نسخه لايسنس دار ش را دارم و هميشه اتومات بروز ميشود.اون هم ويروس نبوده و نيست. برخي آنتي ويروسها براي اينكه خيال خود را راحت كنند هر چه فايل با پسوند .exe را ويروس مي پندارند و چنين پيغامي مي دهند. به هر حال من زيپ شده ارسال كردم همونهايي كه مي گوييد ويروسه و فعلاً برگشت نخورد.
خوب خدارا صد هزار مرتبه شكر كه بالاخره دريافت شد
ممنون
[/quote]
ما که نمیدونستیم تو سیستم شما چه خبره چی هست یا نیست ! با توجه به پیغام خطا اینطور به نظر میومد و احتمال ویروس هم زیاد بود چون معمولا کسی exe رو attach نمیکنه . attachment اگه exe باشه mail server به اون اجازه اجرا رو نخواهد داد
This message has been rejected because it has
a potentially executable attachment "Banners2.exe"
به هر حال خوشحالیم که مشکلتون حل شد :)
منم ایمیل زدم!
ولی هنوز جوابی نفرستادید!
چه تاریخی ؟
سابجکت میل چی بوده ؟!
اگر ایمیل دیروز منظورتون هست که امروز جواب داده شده ...
یا علی