نويد جان من حسين هستم
منظورم هميني بود كه الان نوشتي...
نمایش نسخه قابل چاپ
نويد جان من حسين هستم
منظورم هميني بود كه الان نوشتي...
آقا حسین تخصص شما در چه زمینه ای است؟
تسلط شما به php تا چه حد است؟
اگه بتونیم چند نفر پیدا کنیم یک دامنه به نام mambolite.com می گیریم و شروع می کنیم
عزيز من. نويد آقا : اسم دوميني را كه ميخواهيد ثبت كنيد را كه در انجمن نميگويند. اينطور مطالب را پيغام خصوصي بفرستيد.
ممنون
اگه به خاطر ثبت شدنش می فرمایید. زیاد اهمیتی نداره.میشه راحت یک اسم دیگه انتخاب کرد
الان مهمترین چیز جمع اوری اعضا گروه و اهدافه
سلام
وقتی یه گروه توسعه دهنده میخواد یه نرم افزار یا یه وب اپلیکیشن رو تولید کنه یا توسعه بده , اولین مرحله تعیین اهداف کلی هستش که این هدف رو یا مشتری به شما میده یا خودتون میخواین به اون هدف برسید.
حالا هدف شما اینه که مامبو رو تا حد نیاز کوچیک کنید. فکر خیلی خوبیه نمونش phpminiadmin که نسخه خیلی خیلی کوچیک شده phpmyadmin هست که من خودم ازش خیلی استفاده کردم.
خوب شما هدفتون رو مشخص کردید ,اگه رو این هدف به توافق رسیدید در اونصورت تا اینجا شما یک هزارم مسیر توسعه وب اپلیکیشن رو پشت سر گذاشتید. میمونه مابقیش :D
مرحله بعد تحلیل نیاز های محصوله که خودش اینقدر نکته و آیتم داره که اگه بخوام فقط عنوانهاشو بگم دو صفحه میشه.
دقت کنید که مرحله کد نویسی تو چرخه تولید یه محصول نرم افزاری فقط 20 درصد سهم داره که فرض کنیم شما فقط میخواید تو این مرحله کدها و ماژولها و کامپوننت ها رو حذف کنید. بازم اگه میخواین کارتون اصولی انجام بشه باید 80 درصد بقیه کار رو به شکل مناسب انجام بدید.
پیشنهاد من نه فقط به شما , به همه اونایی که تو ایران محصول نرم افزاری تولید میکنن یا توسعه میدن مخصوصا وب اپلیکیشن اینه که قبل از شروع کار, حداقل کتاب مهندسی نرم افزار رو مطالعه کنید. تا لااقل کاری که میکنید اصولی باشه و زحمتی که میکشید به ثمر بشینه.
سلام دوست عزیز واقعا اطلاعات خفنی دادی
من رشتم سخت افزاره و متاسفانه درس مهندسی نرم رو نخوندم البته کتابشو دارم و با این اوصاف باید بخونمش.
من در مجموع می خوام بدونم این کار مفید است یا خیر.
اگه افراد با تجربه تایید که این محصول به ثمر میرسه ارزش داره وگرنه اگر ما این محصول را آماده و سپس کسی استفاده نکنه که وقتمون هدر رفته.
لطفا مامبوکاران حرفه ای نظرشونو در مورد این پروزه مطرح نمایند
با تشکر از همه دوستان که به این موضع توجه کردند.
موفق باشید
سلام نويد حان
من تخصص زيادي تو Php ندارم
بشتر vb كار كردم
اگه اين پروژه تاييد شه كه احتمالا بايد دوستان core developer دست به كار بشن
موفق باشي
يا علي
سلام. به نظر من این یه فکر خییییییلی خوب و عالی هست و مطمئنا در صورتی که همچین کاری انجام بشه طرفدارای خیلی زیادی داره . چون خیلی ها با محدودیت فضا مواجه هستن و یا کارشون زیاد بزرگ نیست که نیازی به مامبویی با اینهمه امکانات داشته باشن برای همین این سری افراد به جای استفاده از سیستم های وبلاگ دیگه از مامبو کوچولو ! استفاده میکنن که این خیلی خوب هست در کل من خودم که از این طرح خیلی خوشم اومد نمیدونم بعضی از مدیرای سایت چرا مخالفت کردن؟!
من دارم php می خونم و در کل دارم به یک جاهای می رسم و بعضی کارها روی هسته کردم که به نظر ثمر بخش بود. در اول فکر می کردم زیاد سخته ولی بد هم نیست
حیف وسط امتحاناتمه و نمی تونم وقت بزارم. انشالله بعد از امتحانات حسابی بررسیش می کنم
موفق باشید
خيلي خوبه نويد جان، موفق باشي
اگه ايبوك فارسي داري بزاري ما هم استفاده ميكنيم :)
يا علي