بالاخره نصب کردم و باهاش کار کردم ولی خوب بعضی جاها می گه شما قادر به دیدن این بخش نیستید باید وارد شوید باید چی کار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
بالاخره نصب کردم و باهاش کار کردم ولی خوب بعضی جاها می گه شما قادر به دیدن این بخش نیستید باید وارد شوید باید چی کار کنم
کار من گیره کسی کمک نمی کنه
سلام پسر، چطوري؟
شايد بقيه فايل هاتم بعضياشون مشكل داند،اگه upload كرده بودي با ftp شايد تا حالا حل شده بود قضيه
يه test بكن اين دستي upload كردن رو حتما!
شايد قضيه به همين خطم بشه
يا علي
ممنونم از راهنماييتون ولي خوب هم مامبو رو فايل هايي رو كه قبلا اپلود نشده بود رو دستي اقاي سيادتي زحمتش رو كشيدن و بقيه كامپونت ها رو هم خودم رديف كردم اما خوب اين شكلي داره حال مي ده به من اخه يه جوري هم هست كه اگه پيش نمايش رو نبيني نمي توني فرم رو طراحي كني ممنون مي شم كمك كنيد
مامبو rar رو ساپورت نمیکنه
الان قضيه اپلود مامبو نيست مشكل من اينه كه قسمت پيش نمايش مي نويسه كه شما مجاز به ديدن اين بخش نيستيد لطفا وارد شويد يوزر من سوپر ادمينستريتور از اين بالاتر هم مگه هست كه اين ميگه وارد شويد؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد
من نمي تونم پيش نمايش فرم رو ببينم مي گه كه شما اجازه ديدن نداريد لطفا وارد شويد!!! :o بايد چي كار كنم؟ :'(
آقای عزیزخانی میشه اینقدر زیر هم پست نزنید؟؟!!
اگر کسی با این کامپوننت کار کرده باشه میاد توضیح میده .. حالا شما 100 تا پست زیر هم بزن!
دوستان دیگه هم اگر راه حل نمیدونن لطفا جواب های بی ربط ندن!
خوب بالاخره حل شد مشكل اينترنت اكسپرورر بود با فايرفاكس حل شد كامپونت واقعا جالبيه بريد و حالش رو ببريد از دوستاني هم كه كمك كردن تشكر مي كنم
من نصب كردم. در جاييكه مي خواهيم اسكريپت بنويسيم امكانش هست كه از library استفاده كنيم. در آموزش فلشش يه combobox داشت كه اسكريپت رو انتخاب مي كردي.
من اينو ندارم و فقط جا داره كه بنويسيش كدشو. كجاشو اشتباه كردم؟