-
پاسخ : swMenu
سلام
من در سایتم منوهایی دارم که آیتم های منوی آنها از نوع لینک به صفحات استاتیک هست. وقتی menu source را از این نوع منو ها قرار می دم. در سایت فقط اسم menu source را نشان میده و با کلیک روی آن این پیغام را میده "شما مجاز به دیدن این مطلب نیستید. شما باید وارد شوید." موضوع اینه که من می خوام آیتم های منوم را به من نشان بده. بطور مثال من منویی به نام درباره ما دارم که آیتم هایی از نوع لینک به صفحه استاتیک داره، مثل معرفی مدیران، تواناییهای ما و ..، من می خوام وقتی که menu source درباره ما را انتخاب کردم توی سایتم آیتم های منوم را نشان بده.
امیدوارم که منظورم را اینبار خوب بیان کرده باشم.
-
آدرس صفحاتتون رو قبلش http:// بزارید ببینید حل میشه؟
-
آدرس url صفحات را که در حین ساختن منوی لینک به صفحات استاتیک خودش میسازه و قابل ویرایش نیست.
منظورتون کجاست؟
-
آهان ببخشید
ببینید شما اگه لینک شکسته داشته باشید، نمیگه که وجود نداره این لینک، میگه اجازه دسترسی ندارید
یه بار دیگه آیتم منو رو بسازید، ببینید درست میشه؟
-
آیتم منو را دوباره ساختم اما درست نشد. بله آدرس های لینکم هم شکسته هستند.
من هم که گفتم این پیغام رو میده : " شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.شما باید وارد شوید."
-
[quote author=الهام link=topic=4240.msg26088#msg26088 date=1169450555]
سلام
من در سایتم منوهایی دارم که آیتم های منوی آنها از نوع لینک به صفحات استاتیک هست. وقتی menu source را از این نوع منو ها قرار می دم. در سایت فقط اسم menu source را نشان میده و با کلیک روی آن این پیغام را میده "شما مجاز به دیدن این مطلب نیستید. شما باید وارد شوید." موضوع اینه که من می خوام آیتم های منوم را به من نشان بده. بطور مثال من منویی به نام درباره ما دارم که آیتم هایی از نوع لینک به صفحه استاتیک داره، مثل معرفی مدیران، تواناییهای ما و ..، من می خوام وقتی که menu source درباره ما را انتخاب کردم توی سایتم آیتم های منوم را نشان بده.
امیدوارم که منظورم را اینبار خوب بیان کرده باشم.
[/quote]
سلام
برای اینکه وقتی روی یک گزینه mouse over شد یه لیست باز بشه شما باید به هنگام ساختن منو در "مدیریت منو" اونهایی رو که قرار هست توی لیست کرکره ای نمایش داده بشند، "زیر منوی" گزینه ی اصلی (در اینجا، گزینه ی "درباره ما") قرار بدید.
فرض کنید می خواید گزینه ی "معرفی مدیران" بعد از رفتن موس روی "درباره ما" به نمایش در بیاد.
برای این کار باید بعد از ساختن "درباره ما" یه گزینه ی جدید درست کنید و اسم و لینک مورد نظر رو بش بدید و در قسمت "زیر منوی کدام منو باشد:"، گزینه ی درباره ما رو انتخاب کنید.
آیا این کار رو انجام داده اید؟
-
سلام
بله من این کار رو انجام دادم
مشکل نشان دادن ُآیتم های منوم حل شد. البته دلیلش این نبود. چون من از اول این کار رو انجام داده بودم.
من در قسمت Menu System کامپوننت swMenu بجای GusoMenu،TransMenu را انتخاب کردم و دیگه زیر منوهام را نشان میده.
اما با کلیک روی هر کدوم از آنها همون پیغامی که گفتم را میده
" شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید"
تازه یه مشکل دیگه هم هست و اون اینکه زیر منوهام را زیر صفحه محتویاتم نشان میده. نه روی آن.
لطفاً راهنماییم کنید
-
من اگه بخوام از خیر این swMenu بگذرم آیا راه دیگه ای برای ساختن منو ها در کنار هم (بصورت افقی) و نمایش زیر منوهای آنها به صورت لیست بازشو وجود داره؟
البته هنوز امیدوارم در مورد مشکل swMenu من راهنماییم کنید.
-
اگه میشه آدرس سایت رو بدین ..
سطح دسترسی به مطالب رو چک کنین ببینین public هستش؟
-
سلام
بله سطح دسترسی public هست. من هنوز سایتم را روی سرور آپلود نکردم و دارم لوکال کار می کنم. IP Valid هم ندارم.
ولی فکر کنم اگه خودتون روی هر سایت مامبویی چک کنید با همین مشکل مواجه بشید.
لطفاً کمکم کنید. سایت من منوی افقی نداره و من نیاز به منوی افقی دارم.