چه پیغامی میده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چه پیغامی میده؟
آپلود universal اما بعد نمی دونم باید چکار کنم؟ ( 4.6.1 نصب کننده اش تغییر کرده ؟javascript:void(0);
Shocked
غیر از اینه که در 4.6.1 از طریق گزینه نصب کننده/جامع کامپوننت، ماژول یا مامبوت مورد نظر به طور خودکار نصب می شوند یعنی از طریق بروز فایل مورد نظر رو انتخاب کنیم و سپس رو آپلود و نصب کلیک کنیم.
من به روش بالا هنوز نتونستم ماژول یا چیز دیگه ای نصب کنم.
لطفا راهنماییم کنید مث اینکه مشکل من 2 تا شده!
يوزر و پسورد مامبو و cpanel رو بفرستيد تا بررسي كنيم
يا علي
آقای فیروزمندان خسته نباشید، ممنونم از تلاش و پیگیریتان.
U & P رو به صورت پیغم خصوصی فرستادم.
سلام
مشكل شما كپي نشدن صحيح همه فايلها است .
راه حل :
شما كامپوننت خاصي نصب نكرده بوديد به همين علت كارتون خيلي سادست . همه فولدرها غير از Templates , Images و فايل Configuration.php رو حذف كنيد .
مامبو رو دوباره در پوشه Fa بريزيد و فولدر installation رو حذف كنيد و از امكانات مامبو لذت ببريد
يا علي
سلام و متشکرم.
از راهنماییتون سپاسگذارم.
امتحان می کنم و نتیجه رو برای دیگر دوستانی که مایلند اعلام می کنم.
سلام.
به پیشنهاد آقای فیروزمندان عمل کردم اما تفاوتی حاصل نشد یعنی ادیتور در قمست ویرایش مطالب یا درج مطلب جدید ظاهر نمی شد و همچنین هیچ امپوننت ، ماژول یا مامبوتی نیز نصب نمیشد.
مجدد اقدام به نصب کامل مامبو 4.6.1p نمودم اما پس از اتمام نصب صفحه بالا نمی آمد و پیغام داده شده به گونه ای بود که انگار mysql کلا off شده، اما بعد از بررسی متوجه شدم که خیر اینگونه نیست، به طوریکه اگر بعد از نصب یک بانک اطلاعاتی دیگر ایجاد میکردم، سپس بانک اطلاعاتی 4.6.1p رو ایمپورت میکردم درت میشد و سایت بالا می آمد، جالب اینجاست که ادیتور هم درست ظاهر میشد اما به محض اینکه دیتابیس خودم رو ایمپورت می کردم از ادیور خبری نبود، همچنین کامپوننتها جدید اضافه شده ( که در نسخه 4.6.1p توسط خود مامبولرن اضافه شده بود )نیز ظاهر نمی شدند.
اما مجدد فیل 4.5.4hp رو باز کردم به مانند روش توضیح داده شده فایلهایی رو حذف و سپس فایل آپگرید رو جایگزین نمودم سپس هم رو زیپ کردم وسپس روی سرور نصب کردم اما باز هم مشکل پابرجا بود. کاموننت و مامبوت ادیتور رو هم نصب کردم افقه نکرد اما با آپلود کردن فایل مامبوت در مسیر مامبوتهای مامبو و باز کردن آون مشکل ادیتور حل شد اما همچنان هیچ کامپوننت، ماژول و مامبوتی نصب نمی شود حتی به روش قبل.
به نظر شما مشکل از چیست؟
چطور میشه قسمتهای موردنظر ( مطالب منتشر شده قبلی ) از یک بانک اطلاعتیmysql رو eport کرد و در بانک دیگر import نمود؟
سلام
از داخل phpmyadmin، خودش export داره،
بعد مياري اينور import ميكني ديگه!
يا علي