یک سئوال دیشه داشتم و اینکه در قسمت نصب اطعالات نمونه دو گزینه است یکی با وبلاگ و یکی با پیش فرض اطلاعاتی در مورد این دارین؟
کدوم بهتره
اگه بعدا یگ قالب را نصب بکنیم چی میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
یک سئوال دیشه داشتم و اینکه در قسمت نصب اطعالات نمونه دو گزینه است یکی با وبلاگ و یکی با پیش فرض اطلاعاتی در مورد این دارین؟
کدوم بهتره
کدوم بهتره
منظورم اینکه اصلا در مرحله 6 نصب جمولا قالب نصب نکنیم چی می شود
لطفا" سوالات جديد رو در تاپيك جدبد بيان بفرمائيد!
پيشنهاد بنده استفاده از اطلاعات نمونه است.نقل قول:
کدوم بهتره
ضنننا" شما ميتونيد از قالب جديد هم استفاده بفرمائيد. فقط بايد منوها،ماژولهاو... رو با توجه به قالب جديدف ست بفرمائيد.
موفق باشيد
سلام
من همه چیز رو درست وارد می کنم و تنظیمات مربوطه هم درسته اما پیغام میده که : قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراری ارتباط با دیتابیس: نمی توان با MySQL ارتباط برقرار نمود.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
متشکرم
سلام
مطابق آموزش نصب جوملا عمل کنید به مشکلی بر نمی خورید.
اطلاعات مربوط به دیتابیس رو بدرستی وارد کنید.
موفق باشید
مطابق با آموزش کارکردم اولین بارم نیست نمیدونم این ارور برای چی هست!!!
Could not connect to the database. Connector returned number: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL.
سلام
وقتی در نصب تنظیمات را انجام میدم و ادامه را میزنم جوملا به حالت فکر کردن میره و در همون حالت باقی میمونه :d
مشکل چیه
بعد این قسمت پیشوند جدول چیه ؟
منظور از جزء ثابت چيه؟
لطفا يه مثال بزنيد
اگه دقت كرده باشيد جداول ايجاد شده در ديتا بيستون داراي پيشوندهائي است كه معمولا" شامل دو سه حرف و عدد ميباشد.نقل قول:
بعد این قسمت پیشوند جدول چیه ؟
بعنوان مثال:
_tbb7e
راستي يه موضوع رو هم بررسي بفرمائيد: و اون اينكه شما در ديتا بيس مربوطه يه پيشوند داريد يا بيشتر؟
موفق باشيد