پاسخ : اضافه کردن استان به ویرتومارت
من اومدم اون تیبل مربوط به استان ها یا همون استیت رو با پی اچ پی مای ادمین ذخیره کردم
وقتی توی دیتا بیس رو نگاه کردم دیدم همه چی قاطی پاطیه
بعد اومدم اون قسمتها رو فارسی کردم و دوباره ایمپورت کردم
حالا وقتی نشون میده همه چی علا مت سواله
این یعنی اینکه یونیکد عفب-8 نیست
به نظر شما کجاش میلنگه؟
چه جوری میشه دیتا بیس رو فارسی کرد بعد ایمپورت کرد؟
ممنون
[quote author=HADEE_16 link=topic=5578.msg33505#msg33505 date=1175628214]
من اومدم اون تیبل مربوط به استان ها یا همون استیت رو با پی اچ پی مای ادمین ذخیره کردم
وقتی توی دیتا بیس رو نگاه کردم دیدم همه چی قاطی پاطیه
بعد اومدم اون قسمتها رو فارسی کردم و دوباره ایمپورت کردم
حالا وقتی نشون میده همه چی علا مت سواله
این یعنی اینکه یونیکد عفب-8 نیست
به نظر شما کجاش میلنگه؟
چه جوری میشه دیتا بیس رو فارسی کرد بعد ایمپورت کرد؟
ممنون
[/quote]
راه شما اشتباه هست!
شما در خود Virtuemart بنویسید ضمن اینکه لینک بدید تا سایت رو ببینیم. شاید در این حالت مشکل از مرورگر شماست!
یه راه دیگه اینکه به نظر من اول جای دیگه ای بنویسید (مثل نوت پد یا ورد) بعد تو فیل مربوطه کپیش کنید
[quote author=alizali link=topic=5578.msg33525#msg33525 date=1175638546]
یه راه دیگه اینکه به نظر من اول جای دیگه ای بنویسید (مثل نوت پد یا ورد) بعد تو فیل مربوطه کپیش کنید
[/quote]
دوست عزیز به این نکته توجه کردید؟؟
نقل قول:
8 ) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( یا سوال ) شود خودداری فرمایید. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید در قسمت پيشنهادات مطرح كنيد .
این موضوع هیچ ربطی به این مسئله نداره!
[quote author=محمد link=topic=5578.msg33528#msg33528 date=1175639173]
[quote author=alizali link=topic=5578.msg33525#msg33525 date=1175638546]
[/quote]
دوست عزیز به این نکته توجه کردید؟؟
نقل قول:
8 ) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( یا سوال ) شود خودداری فرمایید. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید در قسمت پيشنهادات مطرح كنيد .
این موضوع هیچ ربطی به این مسئله نداره!
[/quote]
گاهی اوقات این اتفاق برای من افتاده که به این شکل مشکل انکودینگ صفحات حل شده عزیز
مگه دوست عزیز شما تو مامبو دیتابیس رو فارسی نکردی و هنگام نصب خودش فارسی نصب میکنه پس مشکل از فارسی کردن حروف در دیتابیس نباید باشه
خوب اینم دیگه کاری نداره
یه نسخه کامل ویرتو مارت که خودش اتو ماتیک ویرتو رو نصب کنه دریافت میکنی و میری فایل virtuemart.installation.joomla.sql پیدا میکنی و توش یه سرچ میکنی به نام ALABAMA
حالا این استان رو فارسی میکنی مثلا تهران و فایل رو ذخیره میکنی
بعد از نصب قاعدتا باید ALABAMA که شما تغییر دادید و به صورت فارسی تهران نوشتید باید درست نمایش داده بشه ولی این طور نیست
شما اگه خود UNITEDSTAT رو فارسی کنید مشکلی پیش نمیاد ولی اگه یه استیت یا همون استان از UNITED STATE رو فارسی کنید همه چی به هم میریزه
لطفا یک تست بکنید
ممنون میشم بگید ایراد از کدوم فایل پی اچ پی هستش
اینو یکی از دولوپر های ویرتو برام نوشته
من زیاد سر در نیاوردم
آقایون لطف کنید راهنمایی کنید
چی کار باید بکنم
نقل قول:
The data is being stored as numeric character references (NCRs), like this: من etc. But, the state name field is a varchar(64). So, the data is being truncated to fit. You could try changing the state_name column to be of the type 'text'. I have not tested the effect that has on the rest of VirtueMart. You could try it and see.
As for why it is being stored as numeric character references, that is probably because the page with the state form is encoded in something other than UTF-8. So, the browser sends back NCRs. I'm not sure about this, though, because I've not looked deeply into the encoding issues in VirtueMart and Joomla yet.
You might have a look through the forums to see whether (and how) UTF-8 can be handled correctly.
ممنون