پاسخ : ارتقا سطح دسترسي كاربران براي ارسال محتوا
[quote author=balal link=topic=5873.msg35240#msg35240 date=1176741936]
[quote author=نوید link=topic=5873.msg35138#msg35138 date=1176668498]
کدهاش بقدری واضح هستش که حتی نیاز به راهنمایی هم نیست
اگر مشکل داشتی بگو تا خودم یا دوستان راهنماییت کنن
[/quote]
واقعا هم نیازی به توضیحان نداره
دوست عزیز یه کم خودتون هم تلاش کنید
ما راهنمایی میکنیم شما هم یه زحمتی به خودتون بدین رو لوکال تست کنین
[/quote]
دوست من
من مامبو رو در اداره اي كه كار مي كنم در شبكه داخلي موجود نصب كردم و اتفاقا امروز صبح خيلي سعي كردم كه اينكار رو انجام بدم اما انقدر در خط ها و كدهاي موجود در اين فايل از عباراتي چون manager و administration و users و super administrator و components و com_dbadmin و ... استفاده شده كه واقعا براي من سوال هست كه كدام يك از اين ها بايد تغييرات لازم رو بكنه
نويد جان امكانش هست در اين خصوص راهنمايي هاي بشتري بفرماييد
بهتره به info [at] mambolearn.com میل بزنی برات انجام بده
اینم توضیحات:
کد:
$this->_mos_add_acl( 'administration', 'login', 'users', 'super administrator', null, null );
این کد سطح دسترسی super administrator رو برای ورود به بخش مدیریت فعال میکنه.
کد:
$this->_mos_add_acl( 'administration', 'config', 'users', 'super administrator', null, null );
این کد به super administrator اجازه میده وارد تنظیمات کلی بشه
کد:
$this->_mos_add_acl( 'administration', 'manage', 'users', 'super administrator', 'components', 'com_templates' );
این کد اجازه میده super به قالب ها دسترسی داشته باشه
کد:
$this->_mos_add_acl( 'administration', 'install', 'users', 'super administrator', 'templates', 'all' );
این کد به super اجازه نصب قالب جدید رو میده
کد:
$this->_mos_add_acl( 'administration', 'manage', 'users', 'super administrator', 'components', 'com_trash' );
این کد به super اجازه دسترسی به سطل بازیافت رو میده
کد:
$this->_mos_add_acl( 'administration', 'manage', 'users', 'super administrator', 'components', 'com_menumanager' );
این کد به super اجازه میده به مدیریت منو ها دسترسی داشته باشه
کد:
$this->_mos_add_acl( 'administration', 'manage', 'users', 'super administrator', 'components', 'com_languages' );
این کد به super اجازه ی دسترسی یه منوی مدیریت ترجمه رو میده
کد:
$this->_mos_add_acl( 'administration', 'install', 'users', 'super administrator', 'languages', 'all' );
این کد به super اجازه میده تا بتونه زبان جدیدی رو ایجاد کنه
================================================== ===============
و بقیه هم به همین ترتیب
حالا اگه شما بخوای تغییراتی بدی باید بجای super administrator درجه کاربری رو وارد کنی مثلا manager
موفق باشی
balal جان از توضيحات بسيار عالي و جامع شما خيلي خيلي ممنونم. مطابق به انچه كه شما فرموديد من كدها رو تك تك نگاه كردم همه كدها و دستورات استفاده شده در اين فايل به نوعي امكان اعمال تغييرات را به ادمين يا ساير كاربران را به نحوي مي دهد كه انها قادر به انجام كاري يا دسترسي به امكانات يا بخشهايي از مديريت داشته باشند اما نفرموديد كه چگونه مي توان امكان دسترسي يوزر manager را به com_frontpage و com_sections&scope=content و com_categories&section=content و com_menus محدود كرد . آيا علاوه بر دستورات فوق دستورات ديگري نيز بايد به اين بخش اضافه شود؟
باید براتون اختصاصی برنامه نویسی بشه
خواستید میتونید با info تماس بگیرید