خب به قسمت مدیریت پلاگین ها برید ببینید شاید غیر فعال هستن، بعضا بعد از نصب فعال نمیشن و باید دستی فعال کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
خب به قسمت مدیریت پلاگین ها برید ببینید شاید غیر فعال هستن، بعضا بعد از نصب فعال نمیشن و باید دستی فعال کرد
نظرتون چیه که بسته ی نصبی آسان قالب رو نصب کنم و بعدش منوها و مطالب و کامپوننت ها رو به اون انتقال بدم؟
آیا همچین چیزی امکان داره؟
الان جوملای من 2.5.9 هستش و هیچ وقت آپدیتش نکردم و یکبار خواستم آپدیت کنم به 2.5.24 که سایت کلا خراب شد و انگلیسی شد و کلا ارور میداد.
ولی الان اگه بخوام به جوملا 3 ارتقاش بدم باید کل بسته ی نصبی رو از اول نصب کنم و مطالب و قسمتهای مختلف سایت قبلی رو بیارم تو اون. درسته؟
میشه همچین کاری انجام داد؟
ببینید بسته نصبی که عین دمو هست رو برای این میدن که راحت تر بتونید با ماژول ها کار کنید و مطالب دمو حذف کرده مطالب خودتون رو جایگزین کنید، که این مورد در حالتی که شما مطالب داشته باشید کمی سخته
ولی میتونید قالب معمولی رو نصب کنید و بعد بقیه چیزها رو تنظیم کنید
واسه ارتقا حتما بحث آپدیت رو که در همین انجمن هست رو بخونید، چون معمولا کاربران اشتباه میکنن و سایت میپره!
بله حرف شما کاملا درسته. من فقط میخوام بدونم الان جوملا 3.3.1 رو نصب کنه خوبه یا نه؟
چون من الان میخوام کل سایت رو delet کنم و فقط دیتابیس سایت اصلی رو بزارم بمونه. بعد از طریق phpmyadmin مطالب و منوها و دیگر کامپوننت ها رو بیارم تو سایت جدید.
به نظرتون کار خوبیه؟
سلام
دقیقا هدف نهایی که دارید توضیح بدید تا بتونم کمکتون کنم.
آقا ببینید من یه سایت دارم با جوملا 2.5.9 که من الان میخوام قالب سایت رو عوض کنم و میخوام تمامی مطالب و عکسها و منو ها و کامپوننت هایی که دارم رو از دست ندم.
یک قالب خریدم که یک بسته ی نصبی آسان داشت که نسخه ی اون 3.3.1 بود و همچنین در کنار اینها هم یک فایل جدا به همراه افزونه های مخصوص قالب بود.
حالا من میخوام بدونم بسته ی نصبی آسان 3.3.1 رو نصب کنم و بعد مطالب و ... رو انتقال بدم به اون یا نه! همون 2.5 بمونه و من فقط قالب رو نصب کنم؟
پس قالبی که دارید مربوط به نسخه ۳ هست و با ۲٫۵ سازگار نیست.
در نهایت مجبورید سایت رو ارتقا بدید.
قبل از اون مطمئن بشید افزونههایی که لازم دارید در نسخه ۳ موجود هستند یا نه.
نه نه! قالبی که به صورت جداگانه داده با نسخه ی 2.5 هم سازگاره! فقط بسته ی نصبی که داده جوملا 3 هستش! من اصلا نمیخوام سایت رو ارتقا بدم! در ضمن بعضی از افزونه هایی که من الان تو سایتم دارم با نسخه 3 هماهنگ نیست!
من میخوام ازتون سوال کنم که این کاری که من میخوام انجام بدم درسته یا نه؟
من میخوام الان قسمت روت سایتم رو کامل خالی کنم. یعنی همه رو پاک کنم و مثل روز اول دوباره بسته ی نصبی آسان نسخه ی 3 رو آپلود کنم توش. بعد از اینکه جوملا رو نصب کردم. برم سراغ دیتابیس سایت قبلیم که نسخه ی 2.5 بود و از اونجا و از طریق phpmyadmin مطالب و چیزای دیگه ای که میخوام رو اکسپورت کنم و بعد از اون این فایل اکسپورت شده رو تو شاخه ی دیتابیس سایت جدیدم ایمپورت کنم. آیا اینجوری میتونم سایت جدیدم رو بسازم یا نه؟!
اگه نمیخواید ارتقا بدید، پس چرا میخواید بسته نصبی رو نصب کنید؟!
در ضمن روش شما برای ساخت سایت جدید درست نیست.
حالا اگه میخواید فقط قالب سایت رو تعویض کنید همون نسخه ۲٫۵ قالب رو از مدیریت افزونهها نصب کنید و فقط موقعیت ماژولها رو با قالب جدید هماهنگ کنید. همین.
چون وقتی میخوام ارتقا بدم ارور میده و انگلیسی میشه سایت دلیلش اینه و اینکه امنیت این نسخه ای که من دارم شاید پایین باشه. الان نسخه 2.5.28 همه اومده و برای من هنوز 2.5.9 !
چون نمیشه ارتقا داد میخوام بسته ی نصبی رو نصب کنم.
من خودم همین کار رو کردم. قالب رو از طریق مدیریت افزونه ها آپلود کردم ولی موقعیت ماژول های قالب جدید مثل قالب قبلیه و من میخوام هم موقعیت ماژول های قالب جدید رو داشته باشم و هم ماژول ها رو.
برای هماهنگی اینا هم که شما گفتید بلد نیستم انجامش بدم.