-
سلام
حامد جان با اجازه
شما بدونه اینکه از دیتا بیس بک آپ داشته باشید پاکش کردید ؟
بعد دیتا بیس ساختید به همون اسم و خالی ؟
یعنی از دیتا بیس خودتون قبلاً بکاپ نداشتید ؟ یا سایت ؟
شما سه روز پیش یه تیکت میزدی به پشتیبانی هاست
می گفتید بک آپ آخرین واست برگردونند
موفق باشید
-
آره استاد بدون اینکه از دیتابیس بکاپ بگیرم پاکش کردم و دوباره یه دیتابیس خالی ولی با همون مشخصات گرفتم.آره شما منظور من رو کاملا فهمیده اید
هاست من خارجیه
آیا باید برای برگرداندن بکاپ دیتابیس به پشتیبانی تیکت بزنم؟
مرسی ممنون از رسیدگی شما
-
داداشه اگه شما جوملا رو نصب داشتید و دیتابیس رو حذف کردید و دستی دیتابیس ایجاد کردید جداول وجود ندارن یا باید اگر قبلا از دیتابیس قدیم بک آپ گرفتین اون رو بازگردانی کنید یا یه جوملا رو از صفر بیاری بالا یا اگر هاستتون قابل بازگردانی دیتابیسه با پشتیبانی صحبت کنید
-
با درود
مشکل شما عدم وجود چنین جدولی می باشد اگر به متن پیام خطایی که گرفته اید دقت کرده باشید
اما برای اشنایی بهتر شما واژه ایمپورت Import یعنی وارد کردن / اکسپورت export یعنی خروجی گرفتن که میشه همون بک اپ گرفتن
اما پیشنهاد من براس شما که تازه کار هستید
1- اگر سایت شما مطلب خاصی نداره و تازه راه اندازی شده دوباره همه چی رو حذف کنید و نصب نمایید
2- اگر گزینه بالا منتفی می باشد بک اپ و پشتیبانی که شما از بانک اطلاعاتی دارید ناقص می باشد و قادر به ساخت چنین جدولی نیست
کافیست وارد phpmyadmin بشوید و با کلیک بر روی نامک بانک اطلاعاتی مربوطه create table بزنید تا یک جدولی با همین نام : ivep4_session بسازید و ببینید ایا مشکل شما حل می شود یا خیر
گزینه 3 - می تونید یک پوشه جدید در هاست بسازید و بسته نصبه جوملا خودتون رو اونجا بارگزاری کنید و یک بانک اطلاعاتی جدید بسازید و سایت جدید رو نصب کنید سپس به بانک اطلاعاتی مربوطه بروید و با کلیک بر روی گزینه export وارد صفحه جدیدی بشوید
سپس گزینه cuxtom را زده و فقط با کلیک بر روی جدول مربوطه که در بانک اطلاعاتی شما وجود ندارد را انتخاب نموده و در نهایت گزینه Go را زده تا فقط از این جدول پشتیبان گرفته باشید
پس از این کاتر به بانک اطلاعاتی اصلی سایت بروید و گزینه ایمپورت import را زده و همین فایل پشتیبان از جدول مربوطه را وارد نمایید .. فکر کنم مشکل شما حل بشه
-
متشکرم استاد
امتحان می کنم اگه نشد گزارش می دم
-
وقتی یک tableبا مشخصاتivep4_session می سازم یه اررو دیگه به شکل زیر می ده
Unknown column 'session_id' in 'field list' SQL=INSERT INTO `ivep4_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('430rr758qckqapuhdrgcutcj40', 0, '1428578227')
-
گلم مشکل شما با افزودن دستی حل نمیشه دیتابیس جوملا برای هر افزونه یه جدول داره هر جدول چند فیلد داره هر فیلد هم ساختار خاص خودشو .فرض مثال شما اگر تمام فیلدهای این جدول رو هم دستی ایجاد کنید از جداول دیگه ایراد میگیره.
اگر تمام جداول رو حذف کردید بهترن راه یا بازگرداندن دیتابیسه یا جوملا رو از صفر نصب کنید.
اگر فقط همین جدول رو از پایگاه حذف کردید روی لوکال یه جوملا نصب کنید بعد فقط این جدول رو بک آپ بگیرید بریزید رو هاست.
موفق
-
باشه سایتو دوباره راه اندازی می کنم
ولی یه سوال
من یه هاست دارم خارجی و امکانات فراوان داره و رایگان و هیچ قطعی سروری هم نداشته اما آیا سایتی ایرانی که هاست رایگان با تمام امکانات و به ویژه بدون قطعی سرور بده داریم؟
من یه سایت دیگه تو هاست zgigدارم ولی خیلی قطعی سرور داره
-
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟