پاسخ : نظر سنجی در مورد کارهای من
بيلبورد؟ كودوم بيلبورد؟ نه!
[quote author=r.E.Z.a link=topic=6225.msg37102#msg37102 date=1178228018]
ضمنا مگه میشه طراحی کرد ولی قبلش فکر نکرد .شایدم بشه ;)
[/quote]
منظورم رو بد گفتم. "نبودن فكر گرافيكي" شايد واژه بهتري هست. البته دليلش هم گفتم ... (پسنديدن مشتري)
آره خوب طراحي بدون فكر هم ميشه كرد! مگه اين پيكهاي آگهي رو نميبينيد؟ پر از آگهي كه اطمينان دارم 25 ثانيه هم در موردشون فكر نشده.
خوب من قاعدتا به گفته اعضاي سابق تيم گرافيك كه مسبوق به سابقه است و متن آن هم موجود است توانايي و قدرت كافي در مورد ارائه نظر در باره گرافيك را ندارم و اين 15 سالي هم كه دارم اين درس را در دانشگاه هاي كشور تدريس ميكنم كشكك است .
به هر جهت من باب اينكه ما هم چيزي گفته باشيم و باتوجه به لطف رضا و بچه هاي انجمن در مورد نظر سنجي كارها .، لازمه مواردي را عرض كنم :
1- اين جا انجمن گرافيك نيست و طبعا ما نيز با افراد حرفه اي در اين زمينه روبرو نيستيم . اما در عين حال كارهاي زيبايي هم از بچه هاي انجمن مامبولرن ديده شده كه در انجمن هاي تخصصي گرافيك نيز ديده نشده .
2- متاسفانه نسل جوان حاضر به هيچ وجه نقد پذير نيستند و هر گونه اظهار نظر تخصصي را توهين به كار خود مي بينند . پس اينكه حتي يك نفر درمورد كارهاي رضا اظهار نظر منفي نداده و اگر هم سيامك مطلبي را گفته فورا همه چي جمع و جور ميشه تماما به مطلب نخست بر ميگرده .
3- اينكه كار را ما براي مشتري زبان نفهم گرافيكي انجام مي دهيم و هر كاري كه ضعيف است را به مشتري شوت آن الصاق كنيم ، فقط ضعف خودمان را ميرساند و بس .
4- رضا گودرزي به واسطه سن و سال و ميزان كاري كه انجام داده بسيار جلوتر از كساني ست كه 10 تا 15 سال است كار گرافيك ميكنند . اما اين تعريف به نوعي هم خيانت محسوب ميشود . چون همانطور كه آن مشتري براي طرحي بسيار ضعيف پول مي پردازد و طراح در روياي اين است كه كارش چقدرماه شده كه من هرچي گفتم طرف پول داد . توهم اين مطلب موجب پس رفت بسيار عجيب طراح خواهد شد .
5- طرح هاي بالا قطعا از نمره 20 به نظر من 12 خواهند شد . عدم هماهنگي حروف با طرح - استفاده بيش از حد و شلوغ از انواع فونتها - عدم رعايت ترتيب و چيدن حروف در كادر (مثلا مامبولرن اگر وسط چين است چرا سمت راست با سمت چپ اختلاف دارد و يا پروين اعتصامي خط كرسي اش كجاست) - عدم استفاده از فضاي خالي در طرح ها كه موجب تنفس بهتر عناصر در كادر ميشود و ده ها مشكل ديگر كه به طر حاي رضا مي چسبد .
6- اما اين گفته ها دليل بر اين نميشود كه طراح جوان مال فورا داغ كند و تمام علوم و دانش گرافيك را مال خود كند و بگويد نه اين طور نيست .
7- اينكه يك طراح شهامت اين را دارد كه در يك جمع عمومي كار خود را به منصه نظر خواهي بگذارد . بايد لپش را محكم بوسيد و بهش گفت : تو بهترين عضو تيم گرافيك مامبولرن هستي .
8- نگاهي به اين طرح ها بياندازيد اينها را من از روي فايل جي پي جي طرح هاي بالا اجراي دوباره كردم . كمي بهتر نشده ؟
[img width=640 height=157]http://www.gallery.7ayene.com/images/Untitled-1-copy2.jpg[/img]
[img width=640 height=157]http://www.gallery.7ayene.com/images/Untitled-1-copy.jpg[/img]
پس الان دو نفر به عضويت تيم گرافيك در آمدند :رضا گودرزي و اكبر نعمتي كه نمي دونم چرا غيبت داره . و اگر تا هفته ديگه هم غيبت داشته باشه اون هم مي ره مرخصي دائمي .
[quote author=ارسوني link=topic=6225.msg37137#msg37137 date=1178278392]
8- نگاهي به اين طرح ها بياندازيد اينها را من از روي فايل جي پي جي طرح هاي بالا اجراي دوباره كردم . كمي بهتر نشده ؟
[img width=640 height=157]http://www.gallery.7ayene.com/images/Untitled-1-copy2.jpg[/img]
[img width=640 height=157]http://www.gallery.7ayene.com/images/Untitled-1-copy.jpg[/img]
[/quote]
100% درصد بهتر شده
من سواد گرافیکیم در حد صفره ولی وقتی کنار دست چند تا گرافیک کار خفن نشستم اونا هم گفتن طرح باید ساده و قشنگ باشه و نباید پر از المان و شلوغ باشه
ممنون
عالی شد مرسی ارسونی عزیز
در ضمن این رو من باب تذکر بگم
سادگی همیشه و همواره ماندگار هست و هیچ گاه از بین نخواهد رفت و کهنه هم نخواهد شد .
خوش آمادی!!!
با سلام من چند نکته رو لازمه که بگم
در مورد جناب راسونی هیچ کس توانایی شما رو زیر سوال نبرده و شاید یه نظر شخصی و یا سلیقه ای بوده
در مورد نسل جوان من هم 100% موافقم و باید اعتراف کنم که من هم از همون دسته هستم ولی سعی میکنم از این به بعد توی افکارم تغییر ات ایجاد کنم ;)
البته در مورد پول و این حرفا بگم اگه این کار ما پول توش بود بهشت رو ول نمیکردیم بیایم تو جهنم به هر حال طراحی عشق منه و البته این کار رو تجربی و سلیقه ای انجام می دم تا علمی یعنی سواد علمی به اون صورت در مورد گرافیک ندارم
این انجمن و گروه در واقع یه کارگاه آموزشی هست که تو اون همه به هم کمک میکنن تا با هم پیشرفت کنن و هر کس از کسی چیزی یاد بگیره من هم ضمن تشکر از لطف بچه ها باید بگم من از این به بعد به عنوان یه شاگرد توی این انجمن فعالیت میکنم و امیدوارم با کمک جناب ارسونی و سایر دوستان هم خودم پیشرفت کنم و هم برای پیشبرد اهداف تیم مامبو لرن تلاش کنم.
یا علی
درود
به نظر حقیر که به گونه ای دیگر به طرح ها نگریستم کار ها عالی است زحمت زیادی هم کشیده شده ولی میشه بعضی هارا یه مقدار بهتر هم کرد البته در مورد سلیقه مشتریای کارهای گرافیکی که معمولا ما هم با اونا سروکار داریم نمیشه اونا را در نظر نگرفت گرچه اغلب با نظر خود ما متفاوته ولی هر کسی دنیا را یه جور می بینه باید طرحی ارائه داد که در عین سادگی همه پسند هم باشه و اینه که کار گرافیست ها دشوار میشه از فونت هم خوب استفاده شده و اصل کار در طراحی ارائه مطلب با فونت مناسب و به جا در کنار تصویره که در کار عزیزان مشهوده
سلام
ممنون از همه دوستان
رضا جان به تیم گرافیک خوش اومدی ...
یا علی