اوکی !
موفق باشید
منتظر کتاب میمانیم (اگه خدا بخواد شنبه میرم نمایشگاه) برای پیش خرید چقدر باید بپردازیم ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
اوکی !
موفق باشید
منتظر کتاب میمانیم (اگه خدا بخواد شنبه میرم نمایشگاه) برای پیش خرید چقدر باید بپردازیم ؟!
[quote author=ا.حاتمي link=topic=6416.msg38202#msg38202 date=1179420314]
اوکی !
موفق باشید
[/quote]
اونجا که رفتید میبینید دیگه ;)
اولندش که خداوندا هم اکنون ما رو بکش ( به جرم اینکه تهران نیستیم ) :-X
بابا از بس دلمون واسه این کتاب و سی دی شما قی جوجه رفت مردیم شما هم که همش میگید بعد از نمایشگاه :-\
لیست کامل هم که از محتویات سی دی و بخش های کتاب ارائه ندادید که ! :-[
میدونم نمایشگاه بین المللی تهران یه دونه بیشتر نیست خب اونوخ تاریخ این نمایشگاهه از کی تا کی هستش ؟ :P
اونوخ این به زودی که این کتاب منتشر میشه مثلا یعنی کی ؟ ( حدودا ) و حد نصابی که مد نظر شما هست چقدره و اگر به حد نصاب نرسه مبلغی که واسه پیش فروش گرفته شده چی میشه ؟ ???
آهان ، در مورد فروم ، آقا گیر دادید ها ، به من چه که vBulletin چجوریه و SMF چجوری ! مگه اینا مال بابای منه !! چرا تعصبی و اینا برخورد میکنید ؟ هان ؟ :o
من فقط چیزی رو که دارم میبینم میگم ، اولا خب چرا همون دکمه ها رو هم فارسی نمیکنید تا همه چیز فروم فارسی باشه ؟ ::)
دوما یکی از اشکالاتش اینه که وقتی توی یه تایپیک پست میدیم از اون تایپیک میفتیم بیرون ! :(
سوما بازم میگم صد در صد امکانات SMF از vBulletin کمتره و این جزء واضحاته و دیگه هیچ نیازی به اثبات و اینها هم نداره ، اتفاقا خودمم هم از طرفداران نرم افزارهای اوپن سورس هستم و تمایل بیشتری هم به استفاده از اونها دارم ، خب شما که میگید امکانات SMF از vBulletin بیشتره این امکانات رو لطفا برای این فروم فعال کنید ، اینکه بتونیم از چند نفر در یک پست نقل قول کنیم ، امکان تشکر کردن از افراد با یک کلیک برای جلو گیری از دادن پست های بیهوده ، امکان امتیاز دادن به تایپیکها ، امکان جستجو در محتوای یک تایپیک خاص ، امکان پاسخ دادن سریع در زیر هر تایپیک ، امکان چاپ و یا ارسال یک صفحه و تغییر حالات نمایش انجمن البته ممکنه تعدادی از این امکانات در حال حاظر هم در این فروم باشه ولی چون من به ترتیب چینش اونها عادت ندارم ندیده باشمشون ، ضمنا من یه پست دادم و بعدش هر چی دنبال گزینه ویرایش گشتم پیداش نکردم ، این گزینه ویرایش کوشش ؟ :-*
ببخشید که این مطالب رو در رابطه با انجمن در جائی عنوان کردم که ربطی به موضوع تایپیک نداره ولی خب پیش اومد دیگه ;)
لطفا مواردی که به هم مربوط نیستند رو مطرح نکنید!!!
نمایشگاه تا یک شنبه هست!
در مورد انجمن و دکمه و ... اینها سیاستهای تیم هست.
درمورد امکانات و ... SMF هم همه این امکانات رو داره و ما بسته به نیازمون از اونها استفاده میکنیم.