سلام
اگر ديدي ميگن نميشه خاموش كنم سايتتو بردار بيار مامبو سرور كه همه چيش تنظيمه و مشكل اين كارارم نداري
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگر ديدي ميگن نميشه خاموش كنم سايتتو بردار بيار مامبو سرور كه همه چيش تنظيمه و مشكل اين كارارم نداري
والا اين سايت من نيست ماله يکی از دوستامه خيلی وقته داره فقط داده دست من که اپديتش کنم من خودم ای اس پی مينويسم و سرور ويندوز استفاده ميکنم دو تا سايت هم دارم که يکيش حرفه ای هست ولی اين چون رو سرور لينوکس بود و ديدم يک سری اينستالر داره سعی کردم از خود اينستالر های سرور استفاده کنم چون پی اچ پی بلد نيستم.
خلاصه اولينباره با سرور لينوکس کار می کنم.
از تمامی دوستانی که در اين مورد مرا راهنمائی کردن تشکر ميکنم احتمالا در اينده باز مزاهم مزاحم ميشم.
برای ادمين سايت هم پيشنهاد ميکنم يک اموزش کامل از مامبو در سايت بزاره که افرادی که اولين بار هست مامبو استفاده ميکنند بتوانند استفاده کامل را ببرند چون مقالات موجود يکم گيج کننده ميباشند بطور مثال نصب مامبوت که در سايت هست من وارد کنترل پنل که شدم و تصاوير را ديدم همخونی نداشت چون در ورژن جديد مامبوت و ... را فقط از طريق اينستالر ميشه نصب کرد ولی در اموزشها جای ديگه.
خلاصه اينکه شما چون حرفه ای هستيد طرض فکر شما را هرچقدر هم پائين بياريد باز بالاتر از يک مبتدی هستيد.
من پيشنهاد ميکنم که بيايد اموزش را طوری درست کنيد که داريد يک وبسايت فرضی را طراحی ميکنيد قدم به قدم.
مثلا بگيد ميخواهيم وبسايت يک خاننده را درست کنيم و بيايد مراحل را يکی يکی توضيح بديد اينجوری سوالات کاربران تازه کار هم کم ميشه.
با تشکر
سلام
شما آموزش مامبو چیست ؟ رو مطالعه کردید ؟
این آموزش دقیقا با همین هدف در سایت قرار گرفته شده .
همچنین آموزش های مالتی مدیا که در سایت موجود هست کار رو برای دوستانی که تازه میخوان شروع کنند هموار میکنه ...
یا علی