به این صورت که شما می خواهید اینطور که من متوجه شدم
نیاز به دستکاری در کدها داره و به صورت عادی نمی توان انجام داد
یاعلی
نمایش نسخه قابل چاپ
به این صورت که شما می خواهید اینطور که من متوجه شدم
نیاز به دستکاری در کدها داره و به صورت عادی نمی توان انجام داد
یاعلی
آخه توی فولدر image خود ماژول چند تا عکس فولدر دیگه داره . فولدرهای متفاوت . بصورت پیش فرض . ولی اونها رو نمی دونم چطور میشه اعمال کرد
همینطوری که می بینی فایل های زیر در فولدر تصاویر هست
folder آیتمی که زیر مجموعه دارد این رو نشان می دهد
folderopen اگر آیتم زیر مجموعه دار رو باز کنید این نشون داده می شود
musicfolder
imgfolder
و ...
شما اگر بخواهید به طور یکسان تصاویر رو تغییر بدید باید این ها رو عوض کنید اما اینکه هر آیتمی از منو یک تصویر داشته باشه به طور پیش فرض امکان پذیر نیست ( البته با دستکاری در کد میشه کارهایی کرد )
یاعلی
لطفا" میشه بگید با تغییر توی کدوم فایل و کدوم قسمت کد میشه اسمشو تغییر داده که چند بار توی یک سایت نصب شه ؟
اسم فولدر اين ماژول رو تغيير بديد . در فايل xml هم تغيير بديد فكر كنم كافي باشه . سپس اون رو فشرده كنيد و نصب كنيد.
نه اینکارو کردم می گه این ماژول قبلا" نصب شده
باید تغییرات بدی که دیگه پغام نده نصب شده!
نام جداول و نام فولدر ها و فایلها
الان اینکارو کردم ولی فکر کنم اشتباه انجام دادم همه رو از دم عوض کردم . نصب شد ولی منوها رو نشون نداد فقط اسم ماژولها رو نشون داد . الان دوباره باید اینکارو بکنم .
1- حتما بکاپ داشته باش
2- تیبل های قدیمی و فایلهای قدیمی رو هم دستی حذف کن (اونهایی که الان ایجاد شده)
بازم سلام
من این یکی رو درست کردم ./ هر دوش نصب میشه و هر دو به تنهایی کار می کنن . ولی وقتی دو تا رو با هم منتشر می کنم اررور زیر رو می ده . البته اونی که با نام dtree هست رو درست منتشر می کنه ولی دومی که اسمش amirmenu هست رو منتشر نمی کنه و اررور زیرو می ده
amir Menu
Fatal error: Cannot redeclare check_url_target() (previously declared in c:\appserv\www\irbar\modules\mod_dtreemenu.php:325 ) in c:\appserv\www\irbar\modules\mod_amirmenu.php on line 325
توی خط 325 هم کدش اینه : function check_url_target($url, $row) {
بعد یه سوال دیگه هم داشتم .
می خواستم بدونم من اگه یه منو داشته باشم مثلا" با 50 ایتم یا اگر 5 تا از همین منو داشته باشم هر کدوم با 10 تا آیتم ، توی سرعت لودینگ سایتم تاثیری داره ؟
ممنون