پاسخ : تطابق نیوک با مامبو
[quote author=saeid223 link=topic=7853.msg44950#msg44950 date=1186228199]
آقا من یه نسخه نال شده و بدون لایسنس vb رو پیدا کردم
فقط می شه کاری کرد که بولتین کاری بهم نداشته باشه!
اگه
Powered by vBulletin® Version 3.6.4 Copyright ©2000 - 2007, Jelsoft Enterprises Ltd
را از footer سایت برداریم شرکت کاری با هاست و دامین ما نداره و نمی تونه کاری بکنه؟؟
[/quote]
بسته به دیتاسنتر شما داره ، به راحتی میتونن سایت شما رو مسدود کنن ، از روی دیتاسنتر پاک کنن و ...
شما هرکاری کنید نمیتونید مطمئن باشید که vBulletin شما رو شناسایی نکنه... مثل اینکه سایتهایی که مامبو رو نصب کردن فوتر رو بردارن ولی باز هم مشخصه که با مامبو هست !
این جا یه دوستی یه لینک برای دانلود کامپوننت و ماژول فارسی Shout_Box برای مامبو گذاشته بود ( که اون لینک رو برداشتید )
اون دو تا فایل زیپ رو از طریق پنل مدیریت سایتم نصب کردم و نه تنها با مامو سازگار نبود و فارسیش بهم ریخته بود بلکه اون منوهای بالای صفحه مدیریت منو برد
یه سری فایل و فولدر رو هاستم مربوط بهش رو پاک کردم ولی هنوز از لیست کامپوننت هام پاک نشده و پنل مدیریت هم هنوز مشکل داره
چی کار کنم؟
و اگه از این به بعد بخوام کامپوننتی رو نصب کنم از کجا بدونم معتبر و سازگار است؟
[quote author=آبتين link=topic=7853.msg44744#msg44744 date=1185996575]
بله . البته ماژول هاي مثل shout_box هم زياد هست كه خيلي هم بهتر از شات باكسه ! توي mamboxchange.com جستجو كنيد .
[/quote]
کسی لینک نگذاشته بود...آدرس داده بودن که خودتون تشریف ببرید و جستجو کنید.
تون کامپوننت رو هم از طریق دیتابیس پاک کنید. ( در انجمن هم جستجو کنید به نتایج خوبی میرسید...قبلا در موردش بحث شده )
برای اطلاع از سازگاری ماژول ها ، کامپوننت ها روی روژن های مختلف به این سایت مراجعه کنید : mambo-extensions.com