اول عذرخواهی بابت لینک ناقص
دوم اینکه چک کنید ببینید اون نقطه ها رو از کجا داره میخونه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اول عذرخواهی بابت لینک ناقص
دوم اینکه چک کنید ببینید اون نقطه ها رو از کجا داره میخونه؟
محمد جان
با راهنمايي هاي شما خصوصا در معرفي اون فايل فلش كه طريقه صحيح ايجاد css رو آموزش داده بود بالاخره موفق شدم يه css بي عيب و نقص درست كنم كه بعد از آزمايش هاي بسياري كه با موفقيت روي اون انجام در قالبم از اون css استفاده كردم. اما در اين قالبي كه ايجاد كردم فقط يه مشكل دارم و هر كاري كردم موفق به حل اون نشدم اون هم مشكلي بود كه در سوال اولم در خصوص منوي سايتم مطرح كرده بودم:
در منوي سايت دو كامپوننت جستجوي پيشرفته و تماس با ما وجود داره و بقيه عنوان ها نام بخش هايي هستند كه هر كدام از زير مجموعه هايي تشكيل شدند. من با بخش هاي ايجاد شده در منو مشكلي ندارم چون به همون ترتيبي هست كه دوست داشتم اما اون دو تا كامپوننت مايلم در انتهاي منو قرار بگيره نه در ايتداي منو (يعني بعد از بخش مشتريان) اما خيلي كار كردم كه بتونم موفق به انجام اين كار بشم اما نشد به اين لحاظ از شما و ساير دوستان در اين زمينه كمك و راهنمايي مي خواهم (جهت راهنمايي به تصاوير پيوست شده در اولين پست مراجعه نماييد)
خب شما برو توی مدیریت مامبو > منو > منوی مورد نظر
چینش منوها رو طبق اون چیزی که میخوای تغییر بده
[quote author=رادمهر link=topic=8125.msg46594#msg46594 date=1187450284]
خب شما برو توی مدیریت مامبو > منو > منوی مورد نظر
چینش منوها رو طبق اون چیزی که میخوای تغییر بده
[/quote]
رادمهر عزيز
من اين كاري كه شما گفته بويدي رو انجام دادم حتي كامپوننت تماس با ما رو حذف در منوي اصلي دوباره ايجاد كردم اما باز بجاي اينكه تماس با ما در آخرين بخش منو قرار بگيريه درست در اولين بخش و بعد از صفحه اصلي در منو قرار ميگيره. لطفا بفرماييد چطور ميشه اين مشكل رو حل كرد؟