-
پاسخ : گالری داتسو
میشه همین رو تعمیر کرد اما بهتر آن است که به نسخه ی بالاتر ارتقا دهید
در ضمن می تونید از اون ها کپی بگیرید مشکل نیست بعدا دوباره می تونید بر گردونید و کپی کنید سرجای خودش
اما بازم هم پیشنهاد می دم که ورژن بالاتر را نصب کنید و سپس کپی های خود را به حای خودشون بر گردونید
-
آخه من یکبار این کارو کردم قالب نمیومد بالا و فقط نوشته بود .
-
روش انجام کارهاتو رو مرحله به مرحله بنویسید
خودم من بارها این کار رو کردم و مشکلی نداشتم بنویسید تا بررسی کنیم
-
من بعد از نصب appserv پوشه ای که حاوی فایل هایی که آنرا از مامبو دانلود کردم رو ریختم تو پوشه www بعد به طور پیشفرض تو پوشه www چند تا فایل بود که اونا رو cut کردم توی یک فولدر به نام appserv و بعد پوشه مامبو رو ریختم توی www و نصب کردم . وقتی می خواستم appserv رو دوباره نصب کنم فولدری که توش مامبو بود رو کپی کردم توی یه درایو و رفتم توی mysql/data و فولدری که قبل از نصب نامش رو گذاشته بودم mambodata و همچنین smf رو کپی کرم توی درایو خالی که مامبو رو ریخته بودم . بعد از unistall , نصب دوباره appserv پوشه مامبو رو تو و پوشه های و را در mysql/data که تازه نصب کرده بودم ریختم ولی بعد از restart آپاچی دیدم فقط نوشته ها رو نشون میده و خبری از قالب نیست . حالا می فرمایید چیکار کنم ؟
-
اصلاح میکنم !!!!!!!!
من بعد از نصب appserv پوشه ای که حاوی فایل هایی که آنرا از مامبو دانلود کردم رو ریختم تو پوشه www بعد به طور پیشفرض تو پوشه www چند تا فایل بود که اونا رو cut کردم توی یک فولدر به نام appserv و بعد تو همون www ریختم بعد پوشه مامبو رو ریختم توی www و نصب کردم . وقتی می خواستم appserv رو دوباره نصب کنم فولدری که توش مامبو بود رو کپی کردم توی یه درایو و رفتم توی mysql/data و فولدری که قبل از نصب نامش رو گذاشته بودم mambodata و همچنین smf رو کپی کرم توی درایو خالی که مامبو رو ریخته بودم . بعد از unistall , نصب دوباره appserv پوشه مامبو رو تو www و پوشه های mambodata و smf را در mysql/data که تازه نصب کرده بودم ریختم ولی بعد از restart آپاچی دیدم فقط نوشته ها رو نشون میده و خبری از قالب نیست . حالا می فرمایید چیکار کنم ؟
-
حالا یک کار دیگه کنید
شما از خود مامبو وارد ادمین بشید و از کامپوننت پشتیبانی یک بک آپ بگیرید و سپس بعد از نصب دوباره یک مامبو نصب کنید و از این کامپوننت اون بک آپ رو برگردونید
ببیند مشکل حل میشه
-
یعنی با این کار هم پوشه مامبو تو www وهم دیتابیس مامبو و اس ام اف ازشون بک آپ گرفته میشه ؟
-
سلام
نه، ديتابيس مامبو بك آپ گرفته ميشه
اگر ميخوايد كل مامبو رو بك بگيريد،با babackup ميتونيد اين كار رو بكنيد
تو قسمت دانلود ها هست
يا علي
-
خیلی ممنون بالاخره درست شد البته با کمک شما .
ایشالا بازم مزاحم می شم .!!!!