آخرین ارسال سوالات قبل از خرید را حذف کنید ببینید درست میشه
شاید مشکل از بزرگی بیش از حد اخرین ارساله
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرین ارسال سوالات قبل از خرید را حذف کنید ببینید درست میشه
شاید مشکل از بزرگی بیش از حد اخرین ارساله
دوست عزیز باز هم نشد با ie7 و فایرفاکس مشکل نداره فقط ie 6 ایراد داره
باتشکر
ذوست عزیز هنوز مشکل هست
یک سوال داشتم من الان سایز فونت هارو عوض کردم ولی هرجی می گردم محل تغییر سایز فونت سر تیتر انجمن ها رو پیدا نمی کنم ( مثل تبتر همین سایت که نوشته .اطلاعیه ها . Mambo . Mambo 3rd Party Addons )
با تشکر
Hosseini
** دو پست شما یکی شد ! از ارسال اسپم خودداری کنید !
دوست عزیز شما می فرمایید از ارسال اسپم خودداری کنیم ولی از 5 شنبه هنوز هیچ پاسخی به من داده نشده
البته نوید عزیز خیلی زحمت کشیدند و قالب رو برام ردیف کردن که از ایشون تشکر می کنم ولی الان سایت من فقط به خاطر همین ایراد هنوز بسته است ممنون می شم راهنمایی نمایید تا این هم برطرف بشه و سایت رو راه بندازم
باتشکر
سلام
دوست گرامی شما نباید انتظار داشته باشید که همه ی کار هارو براتون مجانی انجام بدن
آقا نوید هم گرفتاری های خودشون رو دارند :)
به نظر من شما به تیم یا به صورت شخصی به خود ایشون سفارش انجام این کار رو بدید...
یا علی
بعضی اوقات توقعات باید متناسب باشه !
یا علینقل قول:
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
باسلام
دوست عزیزم فرمودند( مجانی ) باید بگم کسی درخواست انجام این کار را به صورت رایگان نکرد من در این تایپ اعلام کردم که این قالب مشکل داره با ie 6 و دوست عزیزم نوید لطف نمودند و قالب رو برام فارسی کردند که من همین جا از این عزیز واقعا تشکر می کنم و ممنون زحمات ایشون هستم وگرنه کسی توقع انجام کار مجانی ندارد.
دویت عزیز فیروزمندان هم فرمودند که توقعات متناسب فکر نمی کنم درخواست یک راهنمایی توقع بی موردی باشد . اینجا یک انجمن پشتیبانی smf است من هم تو قع بی موردی نکردم فقط اعلام کردم که در صورت امکان من رو راهنمایی کنید .
با تشکر از دوستان عزیز
Hosseini
سلام
صحبت من بخاطر ارسال اسپم و پستهای پشت سر هم بود !
در هر صورت امیدوارم بعد از این شاهد ارسال اسپم از طرف شما نباشیم !
یا علی