پاسخ : كمك تو راه اندازي و نصب smf
ممنون از كمكتون، بله مشكل از همون جا بود كه من تو تنظيمات شخصيم دستكاريش كرده بودم. به هر حال درست شد. ممنون ولي من تو همين تاپيك يه مشكل ديگه ام رو بيان كردم ولي كسي رسيدگي نكرد!
اينكه من تاريخ جلالي رو نصب كردم ولي ساعت و تاريخ و ماه انجمن درست نميشه! چه جوري ميشه تاريخ و ساعت و روز رو تنظيم كرد؟ ممنون ميشم.
منظورتون چیه؟
مشکلتون تنظیم ساعت و تاریخه یا اینکه ساعت و تاریخ درست نمایش داده نمیشه؟
اگه منظورتون اینه که می خواهید ساعت و تاریخ رو تنظیم کنید ... اولا ببینید تنظیمات تاریخ سرورتون چه تاریخی رو بیان می کنه .. بعدش هم از قسمت تنظیمات عمومی انجمن ها در پنل مدیریت برای دقیق تر کردن ساعت اون رو به جلو یا عقب بکشید ...
بله منظورم اينه كه ساعت و تاريخ درست نمايش داده نميشه. ماه انجمن درست هست،سپتامبر رو نشون ميده ولي تاريخ و ساعت اشتباه هست.
در اختلاف زمان سرور چي بايد وارد كنم؟ آيا +3:30 GMT رو بايد وارد كنم؟ يا؟
تاريخ روز چه جوري درست ميشه؟ ساعت چي؟ چه جوري بايد تنظيم كنم؟ چه جوري بايد ساعت رو عقب جلو بكشم؟
ظاهرا تاریخ باید توسط مدیر سرورتون تنظیم باشه .. چون در تمام دنیا تاریخ یکی پس معمولا نیازی به تغییر توسط کاربرنیست و این وظیفه مدیر سرور هست .. ولی در مورد زمان باید بگم از نمونه های زیر استفاده کنید
+1.5 یا -0.5 .... یادتون نره منفی قبل از اعدا باید قرار بگیره ولی اینجا بعد از اعداد قرار گرفته (دست خودم نیست .. به خاطر تایپ فارسیه)
یا علی
سلام، چه جوري مي تونم به يكي از اعضا (كه الان عضو شده) (كسي كه عضو نشده رو بلدم) درجه مديريت سايت (از گروه هاي ثابت) بدم؟ يعني الان به يك كاربر جديدم ميخوام درجه مديريت سايت بدم، كجا بايد برم؟
من تو دسته هاي ثابت يه معاون و يه مدير انجمن اضافه كردم ولي براي درجه دادن به اعضا در تنظيمات كاربريشون فقط مدير سايت رو نشون ميده،ولي من ميخوام براي مثال اون عضو رو معاون (گروه جديدي كه در درسته ثابت ساختم) كنم.
منو ببخشید
چندمین سوالتون رو که مربوط به نصب و راه اندازی smf نیست رو دارم جواب میدم
اولا فکر کنم جواب سوالتون رو با یه جستجو پیدا خواهید کرد
دوما اگه نتیجه جستجو شما رو قانع نکرد در بخش مدیریت smf مامبولرن یه تاپیک بزنید تا جوابتون رو بدم (نه اینکه تو همین یه تاپیک تمام سوالاتون رو بپرسید)
اینها جزء قوانین انجمن مامبولرن هست
متشکرم