اون خط رو پاک کنید درست میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اون خط رو پاک کنید درست میشه
سلام !
خسته نباشید .
من یه مشکل تو داتسو دارم اونم آپلود بصورت کلی من تمام تاپیک ها رو خوندم و همه رو انجام دادم (php.ini) ولی نمیدونم چرا درست نشد .
من قبلا هم این مشکل رو داشتم ولی فکر میکنم یه کد بود جایگزین میکردیم درست میشد (شاید هم اشتباه میگم) و درست کار میکرد ولی الان هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا اگه میشه کمک کنین !
چه اروری دریافت می کنین ؟
[quote author=ninja_esfahan link=topic=3993.msg54103#msg54103 date=1195331567]
سلام !
خسته نباشید .
من یه مشکل تو داتسو دارم اونم آپلود بصورت کلی من تمام تاپیک ها رو خوندم و همه رو انجام دادم (php.ini) ولی نمیدونم چرا درست نشد .
من قبلا هم این مشکل رو داشتم ولی فکر میکنم یه کد بود جایگزین میکردیم درست میشد (شاید هم اشتباه میگم) و درست کار میکرد ولی الان هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا اگه میشه کمک کنین !
[/quote]
متن خطا رو بگذارید و یا تصویری ؟؟؟
نام فایل : kancho/
نام جدید فایل : kacho0_20071119_1854588938.
Warning: copy(E:/AppServ/www/ninjavo//media/kancho/) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in E:\AppServ\www\ninjavo\administrator\components\co m_datsogallery\admin.datsogallery.php on line 148
Warning: getimagesize(E:/AppServ/www/ninjavo//media/kancho/) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in E:\AppServ\www\ninjavo\administrator\components\co m_datsogallery\images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .
1- فانکشن copy تو سرور شما غیر فعاله از تابع rename استفاده کن.
2- از کوچک کننده GD استفاده کن. چون یا مسیر Getimage رو درست تعریف نکردی یا اصلا رو سرور وجود نداره.
لطفا جستحو کنید دوست عزیز Warning: getimagesize و Warning: copy ممنون