-
داداش قربون دستت تغییراتشو دارم احساس میکنم
در ربان کردی لاتینی بجای صفحه اصلی میتونی بنویسی : SerRûpel و اسم زبان رو بذار Kurdî-Kurmancî
پرچمش هم مال کردستان باشه
زبان کوردی سورانی رو هم بهش اضافه کن سیستم اونو از قبل داره اسمشو بذاری:( کوردی سورانی) پرچم اینم مال کردستان باشه
قربون دستت داداش
-
من به صورت نمونه برای شما در آوردم اگه طبق آموزش ها هم پیش می رفتی می تونستید دوست من
بقیه اش دیگه دست خودتون، تغییر نام صفحه اول و اینا رو خودتون انجام بدید یاد بگیرید
-
داداش زبان کُردی دوتا خط نوشتن داره
یکیش الفبای لاتینی که کلا با الفبای لاتین نوشته میشه
دیگری هم الفبای عربی که با الفبای عربی نوشته میشه این الفبا رو خود جوملا داره
منم میخام بجز زبان فارسی هردو زبان زیر هم بهش اضافه بشه که پرچم هردو یکی هست
قربون دستت
-
داداش واقعا دستت درد نکنه خیلی ازت ممنونم
این پرچم ترکیه رو میشه عوض کرد؟
دداش آدرس سایتم رو که تو مرورگر وارد میکنم هنوز هم به آدرس وبلاگ هدایت میکنه!!! اینو چیکار کنم پشتیبان هاست هم جواب نمیده تعطیله
-
پس چطوری تغییرات رو میبینی اگه به وبلاگ هدایت میشی؟ من الان دارم سایتو می بینم و هدایت هم نمیشم
-
من الان تغییرات رو تو بخش مدیریت میبینم وقتی نمایش سایت رو میزنم و یا آدرسشو تو مرورگر وارد میکنم بجاش وبلاگ رو نشون میده!
-
داداش با عرض پوزش من نتونستم پرچم زبان رو عوض کنم قربون دستت خودت عوضش کنی یه دنیا ازت ممنونم
داداش ببخش توی بخش مدیریت زبان ها تگ زبانی رو که ترجمه کردم tr-TR مینویسه، چجوری میتونم اینو عوض کنم بنویسم ku-KU ؟
اسم پوشه ها رو عوض کردم زبان کلا نشان داده نشد!
-
سلام آقا آرشام اگه آنلاین هستی لطفا جواب بده قربون دستت
داداش چندتا سوال دارم:من وقتی مطلبی رو مینویسم در حالت منتشر شده دخیره میکنم ولی چیزی در سایت نشون نمیده!
وقتی رو پرچم ایران کلیک میکنم در آخر سایت بجای پسوند fa ، پسوند en نوشته میشه!
وقتی رو پرچم کردستان کلیک میکنم بجای پسوند ku ، پسوند tr نشون داده میشه!
داداش امیدوارم تموم مشکل های موجود در سایت رو برام حل کنی آخه خیلی به کمکت احتیاج دارم من هرچی رو ویرایش یا اضافه میکنم تنظیمات زبان قاطی میشه!
بیشتر از یه هفته است که درگیر سایت هستم! امروز هم رفتم امتحان پایان ترم داشتم با 13 صدم افتادم! خلاصه سایت منو داغون کرده قربون دستت خلاصه تورو خدا تمام کاراشو برام انجام بده
شدیدا به کمکت نیاز دارم... بخدا خودم نتونستم کاری بکنم تنها امیدم تویی چون ارائه دهنده هاست هم خدمات برنامه نویسی نداره!!!!
یه دنیا ازت ممنونم
-
برادر آرشام کجایی؟ شدیدا به کمکت نیاز دارم...
-
دوست عزیز شما لطفا طبق آموزش ها پیش برید، من هم امتحان دارم، 2 جا مشغول طراحی سایتم شغل اصلیمم مدیر فروش تو یه شرکتم، نه وقت می کنم و نه کار شما رو انجام میدم، بخاطر خودتون میگم که یاد بگیرید، لطفا از فرد دیگری بخواهید.
با عرض پوزش
-
با سلام ببخشید آقای mersad آنلاین هستین لطفا جواب بدین